Natrag
17.2.2019 13:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zanimljivi projekti Adriatic Educatia

17.6.2013 @ 12:51 Mia Njavro Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Ustanova za obrazovanje Adriatic Educatio završila je svoje edukacije za savjetnika i savjetnicu za vina, te za barmena i barmenicu.

Novi krug edukacija  za dodatno usavršavanje znanja i vještina na ovim područjima izbrusio je znanja 35 novih polaznika u hotelu Adria u Dubrovniku pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije, Maraske d.d, IURIS te vinarije Dingač.

Dodatno usavršavanje i edukacija imaju veliki utjecaj u selekciji novih zaposlenika jer gosti imaju iz godine u godinu sve veća očekivanja naspram kvalitete usluge, te samim time poslodavci biraju one koji na takve izazove mogu odgovoriti i upravo zato se sve veća pažnja posvećuje dodatnoj edukaciji kadrova. Kvaliteta usluge u Dubrovačko-neretvanskoj županiji je na visokom nivou što se i očituje u izvrsnim turističkim rezultatima, no naravno teži što boljim rezultatima koji se i mogu postići upravo sinergijom obrazovnog sustava i tržišta rada.

Polaznici edukacija izuzetno zadovoljni novostečenim znanjima i vještinama, te su kroz razgovore posebno naglasili odličan spoj teorijskog i praktičnog dijela edukacija, i istaknuli  kako upravo rad, trud i dodatno usavršavanje imaju neospornu vrijednost koja doprinosi njihovoj konkurentnosti na tržištu rada.

Projekt predstavlja idealan spoj win-win situacije kako za proizvođače u horeca kanalu tako i za sve zaposlenike koji sa minimalnim ulaganjem mogu dodati vrijednost i pojačati konkurentnost kako lokala, tako i ojačati znanje i kompetenciju svojih ljudi, te na taj način učvrstiti svoje mjesto na tržištu.

Ustanova za obrazovanje Adriatic Educatio nastavlja i dalje sa ovim  projektom, te će novim edukacijama sasvim sigurno utjecati na porast visoko educiranog kadra u ugostiteljstvu i turizmu, te samim time i na konkurentnost svojih polaznika na tržištu rada.

 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana