Sport

Zanimljiv vikend iza dubrovačkih bridžista

Bridz turnir detalji

Protekli vikend u Imotskom su odigrana tri bridž turnira. Na timskom natjecanju Otvoreno prvenstvo Jadrana nastupilo je devet timova a među njima i tri tima iz Dubrovnika i Mlina.

Prvak Jadrana je tim Rijeka koji je u dramatičnom finalu pobijedio tim Split 1 za samo 1 IMP razlike. Peto mjesto osvojio je tim Dubrovnik Smart u sastavu: Joško Đilović, Ante Mijić, Ivana Cvjetanović i Đivo Tikvica. Šesto mjesto ostvario je tim Dubrovnik Tečajac za koji su nastupili: Mario Majstorović, Dubravka Zvrko, Iva Strnad i Frano Mozara. Na osmom mjestu je Astarea u sastavu: Pero Jemo, Stijepo Čubela, Slavica Novak, Boris Lovjer i Titomir Zokić.

Na parskom turniru Modro jezero nastupilo je 19 parova. Najbolji rezultat od naših parova ostvarili su Joško Đilović i Ante Mijić na četvrtom mjestu. Pobijedili su Ante Vilić iz Splita i Faruk Mašić iz Sarajeva.

Na parskom turniru Crveno jezero nastupila su 23 para. Prva dva mjesta osvojili su parovi iz Dubrovnika. Miho Jančić i Toni Radić su pobijedili ispred Joška Đilović i Ante Mijića. Ukupno je nastupilo osam parova iz bridž klubova Dubrovnik i Astarea.

Više možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist