DuList IN

Zaljuljali su zidine

Varaždinski groove metalci Cold Snap prvi su put nastupali u klubu Lazareti. Sinoćnji koncert održan je povodom Halloween Partya.

Riječ je o trenutno jednom od najžešćih i najatraktivnijih metal bendova na području Hrvatske, koji iza sebe ima 8 godina aktivnog djelovanja na glazbenoj sceni, više od 140 odsviranih koncerata, nastupe na najprestižnijim europskim metal festivalima, „Zlatnu kooglu“ za najbolji novi bend, 7 video spotova, rad s jednim od najpoznatijih svjetskih metal producenata Tue Madsenom…

Ugovor za 2 albuma je potpisan za atraktivnu njemačku izdavačku kuću MIG-music na čelu sa Manfredom Schuetzom koji je redao zlatne naklade AC/CD-a, Iron Maidena, Saxona, Sepulture i dr.
Nakon prvog mjesta na MTV ljestvicama, odsvirane žestoke europske turneje i odličnih promocija albuma “Perfection”, Cold Snap četvrti put je došao u Dubrovnik.

Ovaj put u klub Lazareti s namjerom da uz pomoć energičnog nastupa, žestoke glazbe i lude publike poljulja dubrovačke zidine! Jesu li u tome uspjeli pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Fotografije spektakularne noći koje su obišle svijet

Dulist

Nogometna superzvijezda Manuel Neuer boravi u Dubrovniku

Hrvoje Curić

LOVE, DANCE AND MUSIC Čarobna plesna večer na pozornici Slavice

Dulist.hr