DuList INSport

ZALJUBLJENI REPREZENTATIVCI Valentinovo će provesti u Budimpešti 

ZALJUBLJENI REPREZENTATIVCI Valentinovo će provesti u Budimpešti 

Zgodni vaterpolisti mjesec ljubavi, uz utakmice, provode u društvu voljenih, no Valentinovo će i ove godine provesti radno u Budimpešti.

Zgodni i atraktivni hrvatski vaterpolski reprezentativci uživaju u mjesecu ljubavi. Valentinovo će i ove godine provesti na putu i igrajući za Hrvatsku. Hrvatska ovog vikenda igra u Budimpešti Volvo kup, na kojem će se za naslov najboljeg boriti protiv reprezentacija Mađarske, Kanade i Amerike. No, nekoliko slobodnih dana prije puta vaterpolisti će provesti u društvu voljenih supruga i djevojaka, dok se oni slobodni vesele izlasku s prijateljima.

– Voljene osobe treba voljeti i poštivati svaki dan, a ne samo na Valentinovo. Ove ću godine Valentinovo provesti igrajući u Budimpešti. Ljubav i podrška voljene osobe za mene su osjećaj bez kojeg se ne može živjeti! – izjavio je dokapetan reprezentacije Nikša Dobud.

Podrška najmilijih, kao i navijača, ove će godine posebno biti potrebna našim reprezentativcima. U dosadašnjem dijelu sezone FINA Svjetske lige upisali su sve pobjede, a u dvije nove utakmice, onoj u Varaždinu 17. ožujka kada će igrati s Francuskom, te u Splitu 14. travnja, kada dočekuju Italiju, mogu osigurati plasman na Superfinale koje im pak otvara vrata izravnog plasmana na Olimpijske igre Rio 2016.

– Ljubav je u mom životu jako bitna. Daje mi dodatnu snagu i podršku. Valentinovo ću i ove godine provesti radno na utakmicama, no djevojku Zrinku obradovat ću ubrzo nakon puta! – izjavio je golman Marko Bijač i dodao: “Pozivam ovom prilikom sve ljubitelje vaterpola i naše navijače da nas u Varaždinu i Splitu podrže u novim pobjedama!“

Među atraktivnim i zgodnim vaterpolskim reprezentativcima ima i onih slobodnih, koji upravo ovog Valentinovog priželjkuju novu ljubav, a uz nju ove godine žele i uspjeh na Svjetskom prvenstvu, koje ih u srpnju očekuje u ruskom Kazanu.

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist