Natrag
23.3.2019 15:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zaklada Blaga djela tužila Grad Dubrovnik

16.5.2012 @ 11:20 Baldo Marunčić Aktualno
2;2

Podijelite:

Povodom odluke Gradskog vijeća da na čelo Zaklade Blaga djela imenuje vršitelja dužnosti Klarija Šobera iz Zaklade su prema Upravnom sudu uputili tužbu, što je za duList potvrdio i upravitelj Zaklade Nikola Obuljen.

– Da, već smo podnijeli tužbu, i to protiv imenovanja v.d. upravitelja. O njoj smo obavijestili Ministarstvo, a od upravnog suda ćemo zatražiti da se izda privremena mjera da se ništa ne događa dok sud ne donese odluku. Planiramo podnijeti i upravnu tužbu zato što Gradsko vijeće nije uopće razmatralo prijedlog Upravnog vijeća Zaklade za imenovanjem Vida Bogdanovića kao upravitelja. A  morali su – kazao je Obuljen za duList.

– Po zakonu je jedino Upravno vijeće moglo dati prijedlog, a Gradsko vijeće ga je moglo ne prihvatiti, i to uz valjano obrazloženje, ali nikako ne i povući točku i uopće je ne razmatrati – kazao je upravitelj Zaklade Blaga djela Nikola Obuljen u razgovoru za duList kojeg u cijelosti možete pročitati u tiskanom izdanju koje se od danas nalazi na kioscima.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana