Zanimljivosti

„Zaigraj s Anom i Marinom“

„Zaigraj s Anom i Marinom“

Nakon nekoliko uspješnih akcija, Rotaract klub Dubrovnik ponovno je pokrenuo humanitarni projekt. Ovog puta radi se o velikom teniskom turniru ROTARACT OPEN 2012., u muškoj i ženskoj kategoriji, u trajanju od 1. do 14. rujna na terenima u Gospinom polju.

Sav prihod namijenjen je Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize, odnosno kupnji posebnih namjenskih pomagala.

„Zaigraj s Anom i Marinom“ promidžbena je poruka turnira, budući da će u samom finalu zaigrati prvi hrvatski reket –Marin Čilić i naša odlična juniorka Ana Konjuh. Mladi sportaši su se rado odazvali pozivu svojih vršnjaka, članova Rotaracta, te ih tako podržali u nastojanjima da učine plemenitu gestu za naše sugrađane kojima je pomoć potrebna.

Pobjednici turnira će 14. rujna 2012. u atraktivnom revijalnom meču odmjeriti svoje snage s teniskim zvijezdama – Čilićem i Konjuh. Ulaz je slobodan za gledatelje, a ovaj događaj  jedinstvena je prilika da svi građani Dubrovnika prisustvuju teniskom spektaklu, te da istodobno svojim dobrovoljnim i neobveznim novčanim prilogom učine dobro djelo, i sami doprinesu ostvarenju humanitarnog cilja.

Sportska aukcija uz prigodno druženje obilježit će sam kraj ove manifestacije, gdje će se licitirati za donirane, potpisane sportske rekvizite naših poznatih tenisača, nogometaša, vaterpolista i sportaša u širem smislu riječi. Sav ostvareni prihod od aukcije namjenjen je također Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize.

Rotaract je međunarodni program za mlade, koji u okviru prijateljstva i služenja zajednici, mladima omogućuje promicanje boljih odnosa među ljudima širom svijeta. Rotaract klub Dubrovnik okuplja mlade ljude s područja Dubrovačko – neretvanske županije kojima je cilj svojim humanitarnim radom unaprijediti okolinu u kojoj žive i djeluju. Osnovan je nedavno, pod pokroviteljstvom Rotary kluba Dubrovnik, koji je, uz Teniski centar Dubrovnik i suorganizator turnira ROTARACT OPEN.

Rotaract klub Dubrovnik, Rotary Dubrovnik i Teniski centar Vas sve pozivaju da im se pridružite 14.09.2012 i svojim prisustvom i Vi prepoznate i podržite humanitarnost i humanost u našem Gradu!

Pročitajte još

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist