Zanimljivosti

„Zaigraj s Anom i Marinom“

Nakon nekoliko uspješnih akcija, Rotaract klub Dubrovnik ponovno je pokrenuo humanitarni projekt. Ovog puta radi se o velikom teniskom turniru ROTARACT OPEN 2012., u muškoj i ženskoj kategoriji, u trajanju od 1. do 14. rujna na terenima u Gospinom polju.

Sav prihod namijenjen je Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize, odnosno kupnji posebnih namjenskih pomagala.

„Zaigraj s Anom i Marinom“ promidžbena je poruka turnira, budući da će u samom finalu zaigrati prvi hrvatski reket –Marin Čilić i naša odlična juniorka Ana Konjuh. Mladi sportaši su se rado odazvali pozivu svojih vršnjaka, članova Rotaracta, te ih tako podržali u nastojanjima da učine plemenitu gestu za naše sugrađane kojima je pomoć potrebna.

Pobjednici turnira će 14. rujna 2012. u atraktivnom revijalnom meču odmjeriti svoje snage s teniskim zvijezdama – Čilićem i Konjuh. Ulaz je slobodan za gledatelje, a ovaj događaj  jedinstvena je prilika da svi građani Dubrovnika prisustvuju teniskom spektaklu, te da istodobno svojim dobrovoljnim i neobveznim novčanim prilogom učine dobro djelo, i sami doprinesu ostvarenju humanitarnog cilja.

Sportska aukcija uz prigodno druženje obilježit će sam kraj ove manifestacije, gdje će se licitirati za donirane, potpisane sportske rekvizite naših poznatih tenisača, nogometaša, vaterpolista i sportaša u širem smislu riječi. Sav ostvareni prihod od aukcije namjenjen je također Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize.

Rotaract je međunarodni program za mlade, koji u okviru prijateljstva i služenja zajednici, mladima omogućuje promicanje boljih odnosa među ljudima širom svijeta. Rotaract klub Dubrovnik okuplja mlade ljude s područja Dubrovačko – neretvanske županije kojima je cilj svojim humanitarnim radom unaprijediti okolinu u kojoj žive i djeluju. Osnovan je nedavno, pod pokroviteljstvom Rotary kluba Dubrovnik, koji je, uz Teniski centar Dubrovnik i suorganizator turnira ROTARACT OPEN.

Rotaract klub Dubrovnik, Rotary Dubrovnik i Teniski centar Vas sve pozivaju da im se pridružite 14.09.2012 i svojim prisustvom i Vi prepoznate i podržite humanitarnost i humanost u našem Gradu!

Pročitajte još

Predstavljen Zbornik radova o Pupnatu autora Nevena Fazinića

Dulist

ULICAMA NAŠEG GRADA Klapa Linđo na skalinima Dominikanaca

Dulist

GOTOVA SANACIJA Peskarija se otvara ovog utorka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija