Županija

ZAGUŽVALO NA SEMAFORIMA U SREBRENOM A što nas tek čeka u kolovozu!?

ZAGUŽVALO NA SEMAFORIMA U SREBRENOM A što nas tek čeka u kolovozu!?

S dolaskom sezone i pojačanog prometa magistralom započele su i župske muke po semaforu u Srebrenom. Nije, naime, trebalo dugo čekati da s prvim gostima nastanu i prve kolone u vrijeme najjačeg intenziteta prometa.

Kolona se tako ovog petka oko 16.30 sati iz smjera grada prema Cavtatu i Konavlima protezala daleko iza ulaza u bivše vojno odmaralište u Kuparima. A što nas tek čeka u špici sezone s otvaranjem hotela Sheraton Dubrovnik Riviera, koje je najavljeno za lipanj, a posebno trgovačkog centra SUB City, koji bi se trebao otvoriti u kolovozu?

Iako Hrvatske ceste za jesen najavljuju rekonstrukciju samog raskrižja, pitanje je kako će se promet odvijati dok se raskrižje ne rekonstruira, a kad se otvore ova dva objekta. Očekuju nas sasvim sigurno kilometarske kolone ili pak ‘ugašeni’ semafori, što predstavlja dodatnu opasnost za same pješake.

Ovome treba dodati i kako je na magistrali u blizini Solina još jedan semafor, koji će zbog oštećenja kolnika očito ostati još neko vrijeme.  A sezona je počela pa se i tu mogu očekivati gužve.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist