Natrag
22.2.2019 22:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zagrebačka zatrpana taksijima

19.4.2012 @ 14:30 Andrea Falkoni Račić Aktualno
5;5

Podijelite:

Početkom sezone uplovljavanja brodova na kružnim putovanjima u Dubrovniku je ponovno na površinu isplivao problem nedostatnog broja mjesta na taksi stajalištima.

Ovih dana tako smo svakodnevno svjedoci 'okupacije' Zagrebačke ulice od strane taksi vozila, koja se parkiravaju duž cijele Zagrebačke ulice uz kolnik, te na svako slobodno mjesto na koje naiđu. Najgore je na Kapelici gdje se zaustavljaju zagrađujući ostala parkirana vozila. O svemu navedenom svjedoče i fotografije našeg čitatelja.

Situacija je čini se bezizlazna jer Grad im ne želi ustupiti određeni broj parkirališnih mjesta u drugoj zoni, ispod vatrogasaca, dok taksisti ne žele prihvatiti prijedlog Grada o korištenju prostora ispred javne garaže, o čemu je svojedobno bilo riječi i na kolegiju komunalaca.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana