Grad

ZABRANA OD 19 SATI Zbog otvaranja Igara nema prometovanja oko Grada

Minčeta iza Grada

Zbog otvaranja 70. Dubrovačkih ljetnih na snazi će biti zabrana prometovanja u zoni oko povijesne jezgre Grada i to od 19:00 sati na dan 10. srpnja do 03:00 sata na dan 11. srpnja 2019.

Prema obavijesti Grada Dubrovnika zabranjuje se prometovanje ulicama Zagrebačka (od Javne garaže do Vatrogasaca), u slučaju popunjavanja Javne garaže zabrana se odnosi od križanja na Ilijinoj Glavici, Petra Krešimira IV (od križanja kod Vatrogasaca do križanja ul. F. Supila), Frana Supila (od križanja s Ulicom Petra Krešimira IV do Ploča), Iza Grada (od Ploča do Pila) i Ulicom Branitelja Dubrovnika (od Pila do križanja kod Doma Zdravlja).

Od zabrane se izuzimaju vozila javnog gradskog prijevoza (autobusi i autotaksi vozila), autobusi turističkih agencija, interventna vozila, vozila stanara i vozila s posebnom dozvolom.

Za izlazak iz zone zabrane prometa vozila mogu bez ograničenja prometovati ulicama u smjeru Državne ceste br. 8, odnosno preko Pila prema Boninovu. Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavat će Upravni odjel za promet Grada Dubrovnika, na adresi Ćira Carića 3, zaključno s danom 10. srpnja (srijeda) u 12:00 sati.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ S PREDSTAVNICIMA SUEZA Ovo je sljedeća faza na pročistaču u Komolcu

Dulist

IZMEĐU DOLACA Završena obnova sportskog terena u Mokošici

Dulist

Andrea Zvono krstila kćer, Adriana Đurđević je bila kuma

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija