Natrag
26.4.2019 14:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zabiljelili smo se, Konavle bez struje

2.2.2012 @ 8:29 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Nakon Konavala i Osojnika snijeg je noćas zabijelio i Župu dubrovačku, Primorje, ali i sam Srđ.

Iako je magistrala čišćena i posipana vozače zbog klizavog kolnika upozoravamo na oprez. Zbog ciklone Flore, koja je i uz obalu donijela snijeg, najgore su izgleda prošli Konavljani, jer su jutros u Konavlima temperature išle i ispod ništice, zbog čega je na cestama bilo i poledice.

Kako javljaju iz Elektrojuga zbog kvara Konavle su nažalost ostale i bez struje.
Naime, uslijed nevremena došlo je do kvara na 35 kilovoltnom dalekovodu koji napaja Cavtat i Konavle, tako je cijelo područje općine Konavle bez struje. Kvar je lociran, javili su rano jutros iz dispečerskog centra Elektrojuga Dubrovnik, i čim se razdani isti će se i otklonit.

Hrvatski autoklub izvijestio je o zimksim uvjetima na cestama. Odnosno zimski uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na snazi su cestama D8 Gradac-Ploče-Opuzen-GP Klek, D9 GP Metković-Opuzen, D62 Ravča-Metković, D513 Mali Prolog-Ploče, D222 GP Mali Prolog-D62, D425 Čeveljuša-Karamatići, D413 Ploče-luka Ploče, te na području Vrgorca, Metkovića, Ploča i na cijelom Pelješcu.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana