Aktualno

ZABAVA ZA SVE Još jedno nezaboravno ‘Ljeto u Valamaru’

ZABAVA ZA SVE Još jedno nezaboravno 'Ljeto u Valamaru'

Babin kuk od 15. lipnja do 14. rujna ponovno postaje velika pozornica na otvorenom uz najsadržajniji dubrovački festival – Ljeto u Valamaru.

Nakon uspješnog prvog izdanja festivala koji je u svojih 100 dana trajanja građanima i posjetiteljima Dubrovnika donio prvi dubrovački Craft Beer Festival, sajam Proizvodi hrvatskog sela, dvodnevni Moto susret, mnogobrojne marševe gradske straže, 23 besplatne kino projekcije na otvorenom, 13 Retro večeri i 16 koncerata, vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera i ovog će ljeta Babin kuk učiniti nezaobilaznom postajom vrhunske zabave.

Ljeto u Valamaru službeno će započeti Craft Beer Festivalom, a sve ljubitelje piva posebno će razveseliti vijest da će se ovog ljeta Festival održati čak dva puta. Najbolji hrvatski i regionalni izvođači svoje će najveće hitove izvoditi na prekrasnoj terasi hotela Valamar Dubrovnik President 5*, opuštenom ambijentu kampa Solitudo i parku Maslinata, a očekuje nas i ludi provod za najmlađe uz Street Art Festival. Trg od fontane koji je u prošlogodišnjem izdanju bio rezerviran za Retro večeri, ove će godine biti lokacija stand up i klapskih izvedbi, kao i izvedbi tribute bandova.

Točeno zanatsko pivo, dobra ‘papica’ i odlična glazba
Nakon velikog uspjeha prvog dubrovačkog Craft Beer Festivala, kamp Solitudo i ove godine postaje točionica raznih pivskih specijala, meka za gurmane i obožavatelje dobre glazbe jer ljeto 2018. donosi dva dvodnevna izdanja ovog festivala na kojem će svi posjetitelji moći kušati na desetke vrsta najboljih domaćih zanatskih piva.

Za sjajnu glazbu uz rezidencijalnog DJ-a za vrijeme trajanja prvog Craft Beer Festivala pobrinut će se roker Jura Stublić (15. lipnja) i sarajevski bend Letu štuke (16. lipnja) dok će ‘kontroverzni’ Let 3 (31. kolovoza) i reper Edo Maajka (1. rujna) nesumnjivo zabaviti sve posjetitelje drugog ovoljetnog izdanja DCBF-a.
Koncertni program oduševit će i ovog ljeta

Među gustim zelenilom kampa Solitudo svoje će najveće hitove 7. srpnja otpjevati izvanredni Massimo, a na istom će mjestu jedan je od najpopularnijih bendova s prostora bivše Jugoslavije, Plavi Orkestar, zabavljati dubrovačku publiku dvadeset dana kasnije (27. srpnja). Sredinu kolovoza vatrenim će ritmovima kamp Solitudo ‘zapaliti’ M.O.R.T., Kojoti & Partibrejkers (17. kolovoza) u sklopu događanja Rock’n’Valamar dok će Ljeto u Valamaru 14. rujna na istoj lokaciji proslaviti svoje finale velikim koncertom čiji će izvođač ostati iznenađenje još barem nekoliko tjedana.

Terasu pod zvjezdanim nebom hotela Valamar Dubrovnik President 5* uljepšat će nastup makedonskog virtuoza Vlatka Stefanovskog koji će sa svojim Triom svim prisutnima prenijeti toplinu i emociju glazbe koju izvode 28. lipnja, a 10. kolovoza na istoj će terasi svi posjetitelji koncerta moći uživati u glazbenoj čaroliji dvojice vrhunskih profesionalca, umjetnika i prijatelja – Rade Šerbedžije i Miroslava Tadića.

Zabava je na Malom Stradunu
Malim Stradunom, parkom Maslinata i Trgom od fontane ‘protutnjit’ će neponovljivi Street Art Festival koji će u svoja dva dana trajanja (14. i 15. srpnja) mališanima i onima koji se tako osjećaju donijeti nezaboravne trenutke uz facepainting, glitter tattoo, trampolin, dvorac na napuhavanje, cirkuske radionice, Cirkus kabare i Led light show. Poželite li se pak dobro nasmijati, uživati u klapskoj pjesmi, nastupu komičara ili Mije Dimšić vaša će omiljena lokacija ovog ljeta biti Trg od fontane.

Kokice, sokić i dobra volja bit će sve što trebaju mali i veliki filmoljupci četvrtkom i nedjeljom kako bi besplatno uživali u animiranim i igranim filmovima u parku Maslinata koji će ove godine, osim kina na otvorenom, biti i pozornica za koncert Nena Belana 21. srpnja kojeg će Valamar Riviera ‘pokloniti’ svim fanovima ovog nepopravljivog romantika.

Hoće li na Street Art Festivalu više uživati djeca ili odrasli, kako će zvučati Bohemian Rhapsody u izvedbi Queen real tribute benda na Trgu od fontane, hoće li za vrijeme koncerta Nena Belana u parku Maslinata pjevati i zrikavci sa stabala te još puno toga, ne propustite saznati tijekom nadolazećih vrućih mjeseci. Vidimo se ovog ljeta na Babinom kuku!

 

ZABAVA ZA SVE Još jedno nezaboravno 'Ljeto u Valamaru'

ZABAVA ZA SVE Još jedno nezaboravno 'Ljeto u Valamaru'

 

ZABAVA ZA SVE Još jedno nezaboravno 'Ljeto u Valamaru'

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist