DuList IN

ZABAVA NA GRUDI Stotinu mališana na biciklima, pobjednik natjecanja Luka Jakobušić!

Cilj nam je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruženje, a to su igrališta – rekao je nakon još jednog uspješnog natjecanja ‘Vratimo djecu na igrališta’ Danis Pavela, predsjednik udruge ‘Sigurnost u prometu’. 

– Ovo natjecanje, u zadnje tri godine svog postojanja, preraslo je u tradiciju koja se održava u ovom dijelu Lijepe naše! Štoviše, ako govorimo po odazivu djece (od 1 do 3 razreda) i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namijenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj! Nakon Dubrovnika, Nuncijate, Mokošice, Župe dubrovačke… Natjecanje Vratimo djecu na igrališta se održalo u Konavlima, Gruda – Ljuta protekle subote u jutarnjim satima – zapisao je Pavela dalje.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 100 mališana s područja cijele Županije dok je pobjednik natjecanja dječak Luka Jakobušić, učenik osnovne škole Župa dubrovačka.

Pročitajte još

KLJUČ USPJEHA JE U ZAJEDNIŠTVU Zaposlenici Maestrala odmjerili snage na nogometnom terenu

Dulist.hr

KUHA SE I VIDEO URADAK Vedran Ljubenko objavio novi singl ‘100lica’

Dulist

ZAGARANTIRANA ZABAVA Večeras nogometni turnir zaposlenika Maestrala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija