Sport

Za vrijeme biciklijade zatvoren put od Rožata do Mirinova

Za vrijeme biciklijade zatvoren put od Rožata do Mirinova

Povodom današnjeg bicikliranja u sklopu projekta ‘Ommmbla’ biti će zatvoren put Rožat – Mirinovo (od samostana do igrališta) za promet motornim vozilima od 17:20 do 19:20 sati.

Podsjetimo, planinari iz HPD Sniježnice u suradnji s udrugom ‘Čovjek na Zemlji’, a pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika organiziraju biciklistički đir uz Omblu.

Nakon uspješno odrađenih aktivnosti kajakarenja Omblom i planinarenja iznad Omble na Golubov kamen na red je došlo i bicikliranje uz Rijeku dubrovačku tj Omblu. Organizatori će osigurati određen broj bicikli na startnoj poziciji stoga, a oni koji nemaju bicikl mogu se prijaviti na mail: nalucic@gmail ili na broj 095 891 9408 radi rezervacije.

Start je u 17.30 sati kod Franjevačkog samostana u Rožatu. Planirana prigodna ruta kreće od samostana do igrališta u Staroj Mokošici i nazad.

Projekt „Ommmbla“ završit će nakon bicikliranja prigodnim zajedničkim skokom u našu Omblu. Cilj projekta je promocija i zaštita Omble kroz promociju zdravog života i aktivnog boravka u prirodi.

– Čuvajmo prirodu čuvajmo Omblu! – poručuju planinari.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr