Kultura

Za vikend na “Oluju” besplatno!

Za vikend na "Oluju" besplatno!

U jeku izborne kampanje za gradonačelnika grada Dubrovnika i Gradsko vijeće Kazalište Marina Držića odlučilo se na nesvakidašnji potez. Ovog će vikenda, naime, predstavu 'Oluja' Dubrovčani moći pogledati besplatno, a sve zbog – nemogućnosti oglašavanja plakatima!

– Vaš teatar je u nemogućnosti oglasiti se plakatima na javnim površinama u vezi predstave 'Oluja', koja igra 10. i 11. svibnja u 20 sati. Razlog tome je predizborna kampanja  koja je u tijeku i onemogućava da Vam proslijedimo valjanu informaciju, kako bi to uobičajeno napravili – obavijestili su iz Kazališta.

– S time na pameti, vrata naše kuće nećemo zatvoriti, već ćemo ih širom otvoriti i pozvati Vas da se javite na 321 – 088 ili na e-mail:kmd.blagajna@gmail.com ; te rezervirate besplatne karte za predstavu 'Oluja' koja će se odigrati u subotu, 11. svibnja s početkom u 20 sati. Kazalište Marina Držića i 'Oluja' unatoč neočekivanim okolnostima tu su za Vas! Javite se i pogledajte predstavu Olje Lozice (prema Shakespeareovim motivima) u režiji Dražena Ferenčine – poručuju iz Kazališta Marina Držića.

Pročitajte još

NOVA KNJIGA MARA JOVIĆA ‘Totus tuss’ – filozofski osvrt na vječne teme

Dulist

BESPLATNI CVJETNI KONCERT Povodom Dana planeta Zemlje manifestacija u Ljetnikovcu Crijević Pucić

Dulist

NOVA PREMIJERA KOLARINA ‘Matrimonijo’ kao hommage Žuži Egrenyi i Jozu Lovriću Jadrijevu

Dulist