Natrag
23.2.2019 06:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Za vikend na “Oluju” besplatno!

9.5.2013 @ 10:55 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

U jeku izborne kampanje za gradonačelnika grada Dubrovnika i Gradsko vijeće Kazalište Marina Držića odlučilo se na nesvakidašnji potez. Ovog će vikenda, naime, predstavu 'Oluja' Dubrovčani moći pogledati besplatno, a sve zbog – nemogućnosti oglašavanja plakatima!

– Vaš teatar je u nemogućnosti oglasiti se plakatima na javnim površinama u vezi predstave 'Oluja', koja igra 10. i 11. svibnja u 20 sati. Razlog tome je predizborna kampanja  koja je u tijeku i onemogućava da Vam proslijedimo valjanu informaciju, kako bi to uobičajeno napravili – obavijestili su iz Kazališta.

– S time na pameti, vrata naše kuće nećemo zatvoriti, već ćemo ih širom otvoriti i pozvati Vas da se javite na 321 – 088 ili na e-mail:kmd.blagajna@gmail.com ; te rezervirate besplatne karte za predstavu 'Oluja' koja će se odigrati u subotu, 11. svibnja s početkom u 20 sati. Kazalište Marina Držića i 'Oluja' unatoč neočekivanim okolnostima tu su za Vas! Javite se i pogledajte predstavu Olje Lozice (prema Shakespeareovim motivima) u režiji Dražena Ferenčine – poručuju iz Kazališta Marina Držića.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana