Aktualno

ZA SVE JE KRIV KANAL Dubrovkinja umalo nastradala pred ulazom u Opću bolnicu

ZA SVE JE KRIV KANAL Dubrovkinja umalo nastradala pred ulazom u Opću bolnicu

Našoj poznatoj Dubrovkinji, glavnoj urednici Radio Dubrovnika Nili Miličić Vukosavić, u petak ujutro ispred ulaza u Opću bolnicu Dubrovnik dogodila se nevjerojatna nezgoda.

-Ovaj kanal bez rešetke na vrhu, po onom prolomu oblaka, jutros je bio ‘moj i božji’. A tamo gdje fali lišća na površini… E da, baš tu sam propala ja… U elegantnom iskoraku u otvoreni kanal koji se nije vidio jer je bio pokriven jezerom kišnice i otpalim lišćem – napisala je među ostalim u statusu na svom Facebooku Miličić Vukosavić, čije dijelove prenosimo uz njeno odobrenje.

Naime, glavna urednica Radio Dubrovnika, kako piše, propala je u rupu nenatkrivenog odvodnog kanala od čak 50 centimetara. Jedan od komentara koji se mogao pročitati bio je i ‘da je dijete uletilo, utopilo bi se’. Istaknula je i kako je ovo bio popriličan šok kad ‘ti odjedanput nestane tlo pod nogama’.

-Osim natučenih koljena, mokre odjeće do pojasa, promočene torbe i svega u njoj, oguljenih dlanova i nevjerice… Super sam! Sretna što sam u komadu i što nisam na traumatologiji – naglašava.

Iako su se ozljede činile neznatne, Miličić Vukosavić je, nažalost, natukla već operirano koljeno. Naša draga novinarka i voditeljica imala je sreću u nesreći te joj želimo brz oporavak. No, ovo je upozorenje da se ovakve nesretne situacije ne bi trebale događati, pogotovo na području kuda prolazi stotine ljudi dnevno.

Foto: Nila Miličić Vukosavić Facebook

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist