Hrvatska

ZA SVAKU POHVALU 112.500, 21 kuna Udruzi za Down sindrom naše županije

ZA SVAKU POHVALU 112.500, 21 kuna Udruzi za Down sindrom naše županije

Turistička agencija Katarina line u sklopu velike akcije, a povodom 25. godišnjice svog rada i djelovanja, donirala je Udruzi za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije iznos od 112.500, 21 kuna.

Roditelji djece okupljenih u Udrugu za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije koja djeluje na području Grada, a okuplja članove s područja županije s trenutno 71 članom, od srca se zahvaljuju Katarini line na samoj inicijativi, na angažmanu i na ostvarenoj donaciji.

Udruga će donirana sredstva utrošiti na provođenje programa i aktivnosti udruge s ciljem poboljšanja kvalitete života djece i mladih s Downovim sindromom.

Veliko, veliko hvala od srca cijeloj turističkoj agenciji Katarina line i čestitamo im 25 godina rada i djelovanja! – zapisala je Udruga za Down sindrom DNŽ.

Naime, povodom svoje 25 obljetnice, Turistička agencija Katarina line iz Opatije pokrenula je humanitarnu akciju u kojoj je sakupila 225 tisuća kuna. Za svakog putnika na svojim brodovima u ovoj godini Agencija je odvojila po jedan euro za donaciju, a sva prikupljena sredstva namijenila dvjema udrugama koje okupljaju djecu s down sindromom, riječkoj i dubrovačkoj. Kako dvoje zaposlenika imaju djecu s down sindromom, Agencija je upoznata s funkcioniranjem udruga i njihovim potrebama.

Pročitajte još

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist

NADZOR BRZINE Postavlja se 110 novih kućišta i skoro 40 kamera diljem Hrvatske

Dulist

MILANOVIĆ SE ZAHVALIO GLASAČIMA ‘Do kraja ću se držati slova i duha hrvatskog Ustava’

Dulist