Crna kronika

Za pola sata “klasičnog seksa” 6 000 kuna

Za pola sata "klasičnog seksa" 6 000 kuna

Šest tisuća kuna za pola sata seksualnog odnosa platio je jedan od klijenata djevojci iz modne agencije “Kristina” koja se osim manekenstvom, bavila escortom i prostitucijom, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, za organiziranje prostitucije na splitskom, dubrovačkom i zagrebačkom području od ljeta 2010. do svibnja ove godine uhićen je i zadržan u istražnom zatvoru Ivica Jurišić (53), vlasnik modne agencije “Kristina” iz Splita, a kao osoba koja mu je jednom prilikom pomogla da poveže ukrajinskog gosta s jednom od djevojaka, osumnjičen je Mario Šačić iz Dubrovnika, koji je također u istražnom zatvoru.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Šačić je pomogao povezati jednu djevojku s državljaninom Rusije. Ludi provod dogodio se u jednom od luksuznih hotela s pet zvjezdica na predjelu Ploča, a zanimanje klijenata za dolazeću glavnu sezonu je već bilo “na pristojnoj visini”. Navodno je ruski klijent curu izabrao iz ponuđenog “kataloga”, a zatim je Šačić djevojku dočekao i spojio s klijentom.

Akcija praćenja i prisluškivanja je počela u Dubrovniku, a uhićenja su uslijedila koncem prošlog tjedna. Temeljem sudskih naloga policija je u stanovima i automobilima pronašla dokaze za daljnji postupak, a Šačiću se navodno na teret stavlja samo opisano “spajanje” spomenutog Rusa i djevojke.

Tužiteljstvo je tražilo određivanje istražnog zatvora kako bi se izbjegao utjecaj na svjedoke, kako na djevojke koje su se bavile ilegalnom djelatnošću, tako i na klijente. U nastavku istrage trebalo bi se saslušati pet djevojaka i nešto više klijenata nakon čega će se obojica moći braniti sa slobode.

Uhićenju je prethodio višemjesečni nadzor tajnim mjerama prisluškivanja tijekom kojih se sakupio opsežni dokazni materijal.
 

Prilikom ugovaranja jednog susreta jedna od djevojaka, sve su stare od 19 do 25 godina, požalila se Jurišiću kako se malo boji naći s klijentom. Mušteriju je trebala „opsluživati“ pola sata po cijeni od šest tisuća kuna, bez ikakvih posebnih prohtjeva, samo za “klasični seks”.

Jurišić je djevojku umirio, navodeći kako je riječ o ozbiljnom poslovnom čovjeku i kako se ne treba bojati. Odnosi su se naplaćivali od tisuću i pol do 7500 kuna, a prema tužiteljstvu, Jurišić je uzimao petinu zarađenog novca.

Photo: www.shutterstock.com

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist