Aktualno

Za Novu pet tisuća gostiju!

Novogodišnji blagdani u Dubrovnik će privući oko pet tisuća gostiju, najavila je Jelka Tepšić, glasnogovornica Turističke zajednice Grada Dubrovnika na konferenciji za novinare povodom programa na Stradunu.

U Dubrovniku biti otvoreno 16 hotela, a očekuju se gosti iz Turske, Velike Britanije, BiH, Španjolske, Slovenije i Albanije te iz ostalih dijelova Hrvatske.

Novogodišnji program počet će 29. prosinca navečer, kada će na Stradunu nastupiti Buco i Srđan i Valetudo. Nedjelja je rezervirana za klape pa će tako na Stradunu u 21 sat nastupiti Cambi, Rišpet i Kaše.

Program na Staru godinu počinje prijepodne nastupom klape Ragusa, a točno u podne na programu je tradicionalna kolenda uz nastup dubrovačke Gradske glazbe, Folklornog ansambla Linđo i mješovitog zbora Libertas te gradonačelnikovu čestitku.

Dječji doček uz Sanju Doležal počinje u 12.30, a program najluđe noći otvara u 21.30 sati klapa Intrade i Tomislav Bralić, nakon čega  Dubrovnik ulazi u Novu 2013. s Novim Fosilima i grupom Da Riva, koaj će posjetitelje zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Prvog siječnja 2013. u 12 sati koncert će održati Dubrovački simfonijski orkestar.

Pročitajte još

UGOSTITELJI VLADI ‘Pred kolapsom smo, hitno morate odobriti kvotu za dodatnih 5000 radnika’

Dulist

JESMO LI SPREMNI ZA EURO? Vujčić: ‘Hrvatski sustav banaka je iznad prosjeka eurozone’

Dulist.hr

PROVJERILI SMO Dubrovnik ima više od 27 tisuća vozila

Andrea Falkoni Račić