Natrag
18.4.2019 14:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Za Novu pet tisuća gostiju!

26.12.2012 @ 11:16 Dulist Aktualno

Podijelite:

Novogodišnji blagdani u Dubrovnik će privući oko pet tisuća gostiju, najavila je Jelka Tepšić, glasnogovornica Turističke zajednice Grada Dubrovnika na konferenciji za novinare povodom programa na Stradunu.

U Dubrovniku biti otvoreno 16 hotela, a očekuju se gosti iz Turske, Velike Britanije, BiH, Španjolske, Slovenije i Albanije te iz ostalih dijelova Hrvatske.

Novogodišnji program počet će 29. prosinca navečer, kada će na Stradunu nastupiti Buco i Srđan i Valetudo. Nedjelja je rezervirana za klape pa će tako na Stradunu u 21 sat nastupiti Cambi, Rišpet i Kaše.

Program na Staru godinu počinje prijepodne nastupom klape Ragusa, a točno u podne na programu je tradicionalna kolenda uz nastup dubrovačke Gradske glazbe, Folklornog ansambla Linđo i mješovitog zbora Libertas te gradonačelnikovu čestitku.

Dječji doček uz Sanju Doležal počinje u 12.30, a program najluđe noći otvara u 21.30 sati klapa Intrade i Tomislav Bralić, nakon čega  Dubrovnik ulazi u Novu 2013. s Novim Fosilima i grupom Da Riva, koaj će posjetitelje zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Prvog siječnja 2013. u 12 sati koncert će održati Dubrovački simfonijski orkestar.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana