Aktualno

Za Novu pet tisuća gostiju!

Za Novu pet tisuća gostiju!

Novogodišnji blagdani u Dubrovnik će privući oko pet tisuća gostiju, najavila je Jelka Tepšić, glasnogovornica Turističke zajednice Grada Dubrovnika na konferenciji za novinare povodom programa na Stradunu.

U Dubrovniku biti otvoreno 16 hotela, a očekuju se gosti iz Turske, Velike Britanije, BiH, Španjolske, Slovenije i Albanije te iz ostalih dijelova Hrvatske.

Novogodišnji program počet će 29. prosinca navečer, kada će na Stradunu nastupiti Buco i Srđan i Valetudo. Nedjelja je rezervirana za klape pa će tako na Stradunu u 21 sat nastupiti Cambi, Rišpet i Kaše.

Program na Staru godinu počinje prijepodne nastupom klape Ragusa, a točno u podne na programu je tradicionalna kolenda uz nastup dubrovačke Gradske glazbe, Folklornog ansambla Linđo i mješovitog zbora Libertas te gradonačelnikovu čestitku.

Dječji doček uz Sanju Doležal počinje u 12.30, a program najluđe noći otvara u 21.30 sati klapa Intrade i Tomislav Bralić, nakon čega  Dubrovnik ulazi u Novu 2013. s Novim Fosilima i grupom Da Riva, koaj će posjetitelje zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Prvog siječnja 2013. u 12 sati koncert će održati Dubrovački simfonijski orkestar.

Pročitajte još

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist