Sport

ZA NINU I LUKJERNICU Počeo je humanitarni nogometni turnir u Mokošici

ZA NINU I LUKJERNICU Počeo je humanitarni nogometni turnir u Mokošici

Započeo je tradicionalni nogometni turnir u Mokošici, a kao i svake godine, humanitarnog je karaktera. Grupe su podijeljene na sljedeći način: djeca od 7 do 10 godina, djeca od 11 do14 godina, djeca od 15 do18 godina i žene.Prve su utakmice odigrane, a turnir se nastavlja i ove nedjelje s početkom u 18 sati kada će snage odmjeriti ‘Brzi i žestoki’ i Magla, zatim u 18.30 Vatreni i Zmajevi te u 19 sati Mini anđeli i Like Angel ( u kategoriji od 7 do 10 godina).

U kategoriji od 11 do 14 godina susrest će se Panjevi i razbijači u 19.30, u 20 Za Antu i MNK DAS te Mokošica i Drvosječe u kategoriji od 15 do 18 godina, a od 21.30 nastupaju žene i to Sport Caffe Balun protiv Sinjorina u 21.30, zatim u 22. 15 Konavoke protiv Tintilinića te u 23 sata ekipe Dva skalina i Fitness Studio Basic.

Podsjetimo, sav prihod namijenjen je Udruzi za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprjeđenje duševnog zdravlja i kvalitete života Lukjernica. Na turniru je također postavljena i kutija u koju možete ubacivati priloge za Ninu, dvadesetogodišnjakinju stradalu u prometnoj nesreći u Konavlima.

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist