Aktualno

Za malenog Lukasa prikupljeno preko 70 tisuća kuna, no i dalje treba našu pomoć

Za malenog Lukasa prikupljeno preko 70 tisuća kuna, no i dalje treba našu pomoć

Dragi svi dobri ljudi, dragi moji Dubrovčani! Opet smo pokazali veliko srce. Do sada je za Lukasa 70 705 kuna – javlja Iva Funtek koja je za malenog Pelješčanina Lukas pokrenula humanitarnu akciju kako bi mu se pomoglo otići na potrebne operacije te rehabilitaciju čiji troškovi iznose četiri tisuće eura.

-Idemo na operaciju, ostat će za rehabilitaciju no idemo dalje! Lukas može i vjerujem da će u tome i uspjeti sjesti i napraviti korak. Stoga ga mama Suzana i tata Ivan žele nakon operacije odvesti našem dragom doktoru Jošku Glaviću na pregled i kako bi vidio je li Lukas spreman – podoban za robota. Stoga vas molim da i dalje pomognete koliko možete jer njima svaka kuna znači puno – navodi dalje Iva dodavši kako samo tata radi i ima primanja od 2 720 kuna.

-Sada vas molim ako može pomoći neka tvrtka i donirati laptop malom Lukasu jer su terapeut defektolog i radni terapeut savjetovali veći ekran kako bi Lukas mogao vježbati oči po strabološkom programu. To bi mu pomoglo u vježbi očiju i ne bi toliko naprezao okice. Jer Lukas kad gleda, najviše se usmjeri desnim okom jer mu teže ide s oba i onda na telefonu kad gleda jako napreže glavicu u stranu i oko – navodi Iva koja piše kako Lukas voli gledati dječje pjesmice, što je, rekli su terapeuti dobro, ali na većem ekranu.

-Idemo ekipa, budimo jedno, to smo mi – navodi dalje Funtek.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist