Natrag
24.4.2019 12:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZA KUPNJU FRIBROSCANA Ne propustite koncert Naire Asatrian

20.9.2016 @ 22:02 Dulist Kultura
2;2

Podijelite:

U sklopu MGF Dubrovnik u pozno ljeto, u četvrtak 22. rujna u Kneževu dvoru pijanistica Naira Asatrian će održati koncert kojim će se prihod od ulaznica donirati za kupnju FIBROSCANA.

Riječ je o ultrazvučnom uređaju potrebnom Infektološkom odjelu Opće bolnice Dubrovnik, odnosno svima nama. Ultrazvučnom pretragom elastičnosti jetre, na aparatu FIBROSCAN, koji zamjenjuje biopsiju jetre, na potpuno bezbolan i bezopasan način tijekom petominutnog pregleda utvrđuje se stupanj oštećenja jetre.  Naša bolnica nema navedeni uređaj i pacijenti moraju ići u Split ili Zagreb kako bi obavili pretragu.

Kupnjom ulaznice od 50 ili 100 kuna možete sudjelovati u globalnoj zdravstvenoj strategiji eliminacije virusnih hepatitisa B i C te oboljelima od nepravedno stigmatizirane bolesti pokazati da nisu sami.

Pijnistica Naira izvest će Sonatu u fis molu op. 26 M. Clementija, Sonatu u A duru op. 120 F. Schuberta i Sonatu u E duru, op. 109 L. van Beethovena. Gost večeri je renomirani američki pijanist James Dick koji će izvesti Beethovenovu Sonatu br. 8 u c-molu „Patetičnu“.

Početak koncerta je u 21 sat. Ulaznice se mogu kupiti u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra (Slanica-Revelin), u gift shopu Dubravka na Pilama, turističkoj agenciji Perla Adriatica na Pločama i u Luži.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana