Natrag
19.2.2019 16:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Za Antu Jovića prikupljeno 100.274,24 kune!

31.12.2013 @ 19:25 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Sjajne vijesti saznali smo danas od prijatelja obitelji Jović. Naime, u humanitarnoj akciji kojoj se i duList svesrdno pridružio dosad je skupljeno 100.274,24 kune!

Kako se može saznati na Facebook grupi „Ante Jović <3“, taj iznos skupljen je od početka akcije do 28. prosinca, a budući da je akcija smišljena kao kontinuirana (jer će i Antino liječenje i oporavak biti dugotrajni i višegodišnji) pozivaju sugrađane da i dalje pomažu našem sugrađaninu kojem će početkom veljače u Munchenu biti ugrađena ortopedska pomagala – ortoze, za koje je skupljen potreban novac.

– Nosit će ortoze godinu i pol do dvije, a potom slijedi i operacija. Uvjeren sam da dotad imamo dovoljno vremena – objavio je pokretač akcije pomoći obitelji Jovićima Vlaho Aničić u Facebook grupi.

A mi ćemo, uz poziv sugrađanima da nastave pomagati našem Anti, dodati: Je li 2013. godina mogla završiti ljepšom vijesti?

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana