Natrag
23.4.2019 18:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Younger otišao iz Juga

11.7.2015 @ 11:53 Dulist Sport

Podijelite:

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje prihvatio je zahtjev australskog reprezentativca Aarona Youngera  koji je zatražio raskid ugovora na štetu igrača, čime je prihvatio i odštetne uvjete koje mu je klub postavio.

Naime, Younger je zatražio raskid ugovora zbog razdvojenosti od djevojke koja živi u Mađarskoj, te će u sljedećoj sezoni najvjerojatnije igrati za Szolnok.

Klub je napustio i kanadski reprezentativac Nicolas Constantin Bicari koji je nakon godine dana provedene u Jugu odlučio aktivirati klauzulu ugovora prema kojoj se nakon godine dana može vratiti u Marseille. S obzirom da se od Juga oprostio i Nikola Janović, o čemu smo već pisali, iz Juga su otišla sva tri stranca koja su u prethodnoj godini nastupala za naš klub.

Nakon što je postao slobodan igrač Miho Bošković je pristupio Primorju EB. Ante Visković se, nakon dvije sezone provedene u našem klubu, vratio u matični klub Jadran iz Splita.

U rubriku ‘dolasci’ Jug je u dosadašnjem prijelaznom roku upisao hrvatske reprezentativce Mara Jokovića i Luku Lončara, dok je od stranaca potpis na ugovor s  Jugom stavio kapetan brazilske reprezentacije Felipe Perrone.

Tekst: www.jug.hr

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana