Sport

Younger otišao iz Juga

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje prihvatio je zahtjev australskog reprezentativca Aarona Youngera  koji je zatražio raskid ugovora na štetu igrača, čime je prihvatio i odštetne uvjete koje mu je klub postavio.

Naime, Younger je zatražio raskid ugovora zbog razdvojenosti od djevojke koja živi u Mađarskoj, te će u sljedećoj sezoni najvjerojatnije igrati za Szolnok.

Klub je napustio i kanadski reprezentativac Nicolas Constantin Bicari koji je nakon godine dana provedene u Jugu odlučio aktivirati klauzulu ugovora prema kojoj se nakon godine dana može vratiti u Marseille. S obzirom da se od Juga oprostio i Nikola Janović, o čemu smo već pisali, iz Juga su otišla sva tri stranca koja su u prethodnoj godini nastupala za naš klub.

Nakon što je postao slobodan igrač Miho Bošković je pristupio Primorju EB. Ante Visković se, nakon dvije sezone provedene u našem klubu, vratio u matični klub Jadran iz Splita.

U rubriku ‘dolasci’ Jug je u dosadašnjem prijelaznom roku upisao hrvatske reprezentativce Mara Jokovića i Luku Lončara, dok je od stranaca potpis na ugovor s  Jugom stavio kapetan brazilske reprezentacije Felipe Perrone.

Tekst: www.jug.hr

Pročitajte još

Barakude svadale Australiju i zauzele drugo mjesto u skupini

Dulist

PETI DAN DUBROVNIK KUPA Golijada na Buyrumplatzu

Dulist

TUCAK NAKON PORAZA U BEOGRADU ‘Nejasni sudački kriteriji u utakmici protiv Srbije’

Dulist