Sport

Younger otišao iz Juga

Younger otišao iz Juga

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje prihvatio je zahtjev australskog reprezentativca Aarona Youngera  koji je zatražio raskid ugovora na štetu igrača, čime je prihvatio i odštetne uvjete koje mu je klub postavio.

Naime, Younger je zatražio raskid ugovora zbog razdvojenosti od djevojke koja živi u Mađarskoj, te će u sljedećoj sezoni najvjerojatnije igrati za Szolnok.

Klub je napustio i kanadski reprezentativac Nicolas Constantin Bicari koji je nakon godine dana provedene u Jugu odlučio aktivirati klauzulu ugovora prema kojoj se nakon godine dana može vratiti u Marseille. S obzirom da se od Juga oprostio i Nikola Janović, o čemu smo već pisali, iz Juga su otišla sva tri stranca koja su u prethodnoj godini nastupala za naš klub.

Nakon što je postao slobodan igrač Miho Bošković je pristupio Primorju EB. Ante Visković se, nakon dvije sezone provedene u našem klubu, vratio u matični klub Jadran iz Splita.

U rubriku ‘dolasci’ Jug je u dosadašnjem prijelaznom roku upisao hrvatske reprezentativce Mara Jokovića i Luku Lončara, dok je od stranaca potpis na ugovor s  Jugom stavio kapetan brazilske reprezentacije Felipe Perrone.

Tekst: www.jug.hr

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist