Natrag
22.3.2019 11:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO Tko je sve uživao u JLH-ovoj blagdanskoj zabavi?

12.12.2018 @ 20:40 Zvonimir Pandža dulist IN
38;38

Podijelite:

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih praznika u srijedu u dubrovačkom hotelu Excelsior upriličen je domjenak grupacije Jadranski luksuzni hoteli.

Dobrodošli na ovogodišnju blagdansku zabavu. Na početku bih želio čestitati čitavom organizacijskom timu na predivnom ugođaju. Također, zahvaljujem se svim zaposlenicima Jadranskih luksuznih hotela. Iza nas je godina prepuna izazova. Uspješno smo ih savladali upravo zahvaljujući njihovom trudu i posvećenosti. U tome su nam uvelike pomogli i naši partneri. Hvala im na njihovoj neumornoj potpori i povjerenju kojeg su na dali kako bi zajedničkim naporima postigli potpuno zadovoljstvo naših klijenata. Snažni partnerski odnosi za nas su od iznimne važnosti. Volimo za našu tvrtku reći da uvijek ispunimo očekivanja. I to vrijedi u oba smjera. Dijelimo jednaki cilj što je važno za ukupan napredak – poručio je pred okupljenim mnoštvom uzvanika, mahom zaposlenika, poslovnih partnera i predstavnika medija, vlasnik ovog hotelskog lanca Davor Lukšić.

Za dobru atmosferu bila je zadužena hrvatska pop pjevačica Ivana Kindl, a ovom prigodom uručena je i 396.250,00 kuna vrijedna donacija Općoj bolnici Dubrovnik. Tko je uživao na JLH-ovom blagdanskoj zabavi pogledajte u fotogaleriji našeg Zvonimira Pandže.

 

Komentari

O autoru: Zvonimir Pandža


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana