Natrag
19.2.2019 22:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

World Travel Guide nahvalio Dubrovnik

21.8.2012 @ 20:38 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

World Travel Guide, britanski specijalizirani internetski portal za putovanja objavio je zanimljiv članak novinarke Tine Edwin-Banerjee o Dubrovniku i svim njegovim prednostima.

– Dvadeset godina nakon ratnih razaranja Dubrovnik je postao jedan od najljepših primorskih gradova na svijetu, privlačeći gurmane, izletnike i kulturne nomade koji žele okusiti dijelić tog jadranskog bisera – stoji u tekstu u kojem autorica opisuje svoja gurmanska iskustva u dubrovačkim restoranima, navodi najveći dubrovački problem – bitku s ‘iritantnim’ gostima s kruzera, daje upute za što zanimljiviji đir povijesnom jezgrom ili avanturistički obilazak šireg dubrovačkog područja.

– Kao i sve ostalo u Dubrovniku, najbolja otkrića istinski su vezana za more – zaključuje autorica svoj članak o našem gradu.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana