DuList IN

WORLD TRAVEL AWARDS Dva priznanja za hotele Valamar Riviere u Dubrovniku

WORLD TRAVEL AWARDS Dva priznanja za hotele Valamar Riviere u Dubrovniku

 

Valamar Riviera i ove je godine osvojila najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards, i to za svoja četiri hotela u tri destinacije. U destinaciju Dubrovnik ove godine odlaze dva priznanja: hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* peti je put uzastopno proglašen vodećim hrvatskim poslovnim hotelom, a prošlogodišnju titulu vodećeg hotela u Hrvatskoj ove je godine predao Valamar Collection Dubrovnik President Hotelu 5*.

– S najvećim kongresnim kapacitetima u regiji, stručnim osobljem i vrhunskom ponudom koje i Valamar i destinacija nude, postavili smo uistinu visoke standarde u području održavanja događanja, bilo da su u pitanju veliki kongresi ili manji sastanci. Iznimna je čast što struka već pet godina zaredom prepoznaje naš kontinuirani rad na unaprjeđenju kvalitete usluge i potvrđuje našu lidersku poziciju u segmentu kongresnog turizma – poručio je Ivica Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik

– Dubrovnik je godinama perjanica hrvatskog turizma u čemVu veliku ulogu zasigurno ima hotelijerska industrija. Ovo priznanje potvrda je napornog rada i predanosti cijelog tima našeg hotela te predstavlja veliku odgovornost, ali i je istovremeno i pokazatelj da se držimo dobrog smjera i motivira nas da gostima i dalje pružamo nezaboravno iskustvo luksuznog odmora i najbolju uslugu. Uvjeren sam da nas i u godinama koje slijede čekaju nove nagrade i nova priznanja struke – zaključio je Matko Marić, voditelj Valamar Collection Dubrovnik President Hotela.

Ovogodišnjim priznanjima Valamarovi su hoteli opet su potvrdili titulu vrhunskih hotela u Hrvatskoj koji posluju u skladu s najvišim standardima u turizmu. Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 25. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvale je novine Wall Street Journal nazivajući je ‘Oscarom industrije putovanja’.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović