Natrag
25.3.2019 15:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

WORLD FISHING DAY Svjetski ribolovac dolazi u Dubrovnik okušati sreću, pratite ga uživo!

22.6.2018 @ 21:26 Dulist.hr Hrvatska

Podijelite:

World Fishing Day odvija se prvi put, a u namjeri promoviranja ribolova i prikazivanja najatraktivnijih svjetskih ribolovnih destinacija.

Hrvatska će u World Fishing Day biti prisutna direktnim javljanjem u trajanju od četiri sata iz dubrovačkog akvatorija. Program iz Hrvatske vodi poznati engleski voditelj Tom Hunt i sam strastveni ribolovac.

Ove godine obuhvaća 24 zemlje u 24 satnom live prijenosu. Program se obraća 750 milijuna velikom gledateljstvu i kreće iz Australije i Novog Zelanda i prati sunce preko Azije, Afrike, Europe, završavajući u Americi. Centralna produkcija se vodi iz studija Fishing TV u Londonu.

U vrijeme prijenosa Hunt će osim samog pecanja, govoriti o ribolovu u Hrvatskoj te prikazati nekoliko priloga s atraktivnih ribolovnih mjesta iz Hrvatske, posebno s kontinenta, koji je vrlo zanimljiv svijetu zbog nekoliko posebnih vrsta ribe koje se mogu naći u našim rijekama i jezerima.

Program uživo 23. 06. 2018. prikazivat će se na fishingtv.com, najvećoj ribolovnoj televiziji u svijetu. Iz Hrvatske se kreće u 7.05 sati, a javit će se čak šest puta kroz naredna četiri sata.

Ovo je prvi puta da se održava ovako veliki ribolovni spektakl, a Hrvatska se odmah uključila zbog suradnje hrvatske FishingCroatia TV s Fishing TV. Očekuje se gledanost oko 5 milijuna gledatelja u cijelom svijetu, što je izuzetna promocija za hrvatski ribolov.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana