DuList IN

Wolfpack i Talijanski party za početak kolovoza u Culture Clubu Revelin

Wolfpack i Talijanski party za početak kolovoza u Culture Clubu Revelin

Program u kolovozu u Revelinu  otvorit će dvije rezidencije MTV Hits i DancElectric Residency.

Dva izdanja izdanja MTV HITS Mash up 5.8.2014 i 12.8.2014 partija donose nam hitove aktualnih MTV Dance & MTV R&B top lista, kroz koje će vas provesti DJ Chris Twist- službeni MTV rezident u Hrvatskoj zadužen za plejadu aktualnih i klasičnih MTV hitova. DANCElectric Residency nastavlja svoje klupske večeri uz prepoznatljivu kombinaciju intezivnih deep i vokal house ritmova. Ovo izdanje ‘DANCElectric Residency dovodi nam duo Drop Dopers. Drop Dopers je neobjašnjivi glazbeni fenomen nastao u Hrvatskoj početkom 21. stoljeća. Glavni i odgovorni su za širenje #DISKO nereda koji su počeli 2014. godine.

WOLFPACK 7.8.2014@Culture Club Revelin

Wolfpack popularni duo čine dva dugogodišnja prijatelja koje povezuje ljubav prema glazbi, a u zadnje vrijeme dosta su traženi na festivalima i u klubovima širom svijeta. Nakon njihove debate 2011 na Tomorrowlandu potpuno su oborili s nogu belgijske zvijezde Dimitri Vegasa& Like Mikea i odmah potpisali za „Smash the House“. Popularnost Wolfpacka širi se i dalje, te nastupaju na manistageu 2012 na Tomorrowlandu, na turama po Indiji, Južnoj Americi, Europi i šire. Nakon njihovog klupskog hita „Rising Moon“ i poslije „Miracle“ koji postižu veliki uspjeh, u suradnji sa Dimitri Vegas& Like Mike i GTA sa hitom „Turn it up“ ubrzo osvajaju prvo mjesto Beatport top 100.
Sa remixom „Get involved“ fet Genuwine, Timbaland i Missy Elliot ponovno se penju na vrh, a uskoro pripremaju i remix u koprodukciji sa Axwelom. Njihov remiks sa kolegama Dimitri Vegas & Like Mike „Ocarina“ prvi puta izveden na Tomorrowlandu 2012, jedan je od najtraženijih plesnih elektronskih hitova, koji drži visoku popularnost već više od dvije godine, te je postao i službena TomorrowWorld himna. Sad kad je na radio postaje puštena sa vokalom UK zvijezde Katy B podržana još i animairanom bajkom službenog spota, singl „Find Tomorrow“ osvaja publiku širom svijeta.

Cijene ulaznica : 100 kn pretprodaja/ VIP pretprodaja 200 kn, 150 kn na ulazu/VIP 250 kn

Svoje ulaznice za sve evente možete potražiti na slijedećim pretprodajnim mjestima:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “INSIDE” ex PARADISO
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT’S UP”
Caffe Pizzeria “BLUE PLANET”
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

ITALIAN PARTY WITH NICOLA AMORUSO & DANNY ROMA @ CULTURE CLUB REVELIN 8 & 9.8.2014

I ove godine Culutre Club Revelin vas uvodi u talijansku atmosferu sa nastupom dubrovačkoj publici poznatih Nicola Amorusa i Danny Roma. Uz poznate house setove ovih eminentnih DJ-eva i producenata s juga Italije, publika će moći uživati i u prigodnim performansima atraktivnih plesačica.

Nicola Amoruso aka Amorhouse je talijanski DJ i producent, više od 10 godina protagonist i rezident u najpopularnijim klubovima južne Italije (Divinae Follie, jubilarna, Lampara, Switch Club, Fellini, Noir, Nautilus, Fab). Od samih početaka njeguje soul and funky stil a već sa 14 godina posvetio house stilu kada je počeo nastupati kao DJ. Nakon prvih nastupa sa prijateljima ubrzo ga je regrutirao Divinae Follie house hram Južne Italije gdje je nastupao uz svjetski poznate Dj-e kao što su David Morales, Tony Humpries, Little Loue Vega, Joe Claussell, Claude Monnet, Francois Kevorkian, Spiller, Ralf, Coccoluto, Marco Carola, Luciano, Carl Craig, Magda, Dennis Ferrer, Sinedoe, Kerri Chandler, Pirupa, Riva Starr i mnogi drugi. Setovi mu variraju od deepa do tech housea, prema osjećaju koje dobije od publike na plesnom podiju, a istančani glazbeni ukus odveo ga je u mnoge poznate svjetske klubove po SAD-u, Francuskoj i Španjolskoj.

Talentirani DJ i producent Danny Roma nastupati je počeo u 16 godini, a proslavio se postavši rezident u klubu Divinae Follie i objavivši singl ‘Polka Divina’. Energični nastupi koji variraju od euro dancea do progressive housea proslavili su ga u klubovima širom Italije, a remiksevi ‘Carnaval de Paris’ i ‘Me Not A Gangsta’ pokazali su da je u pitanju producent o kojem će se još puno pričati.

Nicola Amuroso i Dany Roma svakim novim nastupom naprave odličnu zabavu, pa i ne čudi što su svako ljeto rado su viđeni gosti u Dubrovniku.

Ulaznice potražite na ulazu kluba po 100 kn i VIP 150 kn za oba dana.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist