Sport

‘WINGS FOR LIFE’ Dubrovački atletičari trčali znakovitu utrku

Članovi Atletskog kluba Dubrovnik sudjelovali su na globalnoj utrci ‘Wings for Life’, koja je ove nedjelje održana u Zadru.

Na stazi kroz grad Zadar te preko Jadranske magistrale u smjeru Šibenika najbolje vrijeme ostvario je Daniel Marušić, koji je istrčao najdužih 35,44 kilometra te bio drugi u svojoj M45 kategoriji te 44. ukupno. Katarina Kokan istrčala je 32,07 kilometara te u svojoj F45 kategoriji bila prva, a ukupno 85. Stijepo Ljubimir ‘odradio’ je rutu dugu 24,62 kilometra te zauzeo 48. mjesto u svojoj M35 kategoriji, ukupno 327. Na utrci je sudjelovao i član Škole trčanja Dubrovnik Srđan Matijašević, istrčavši 25,33 kilometra za ukupno 274. mjesto.

Na utrci humanitarnog karaktera je ukupno sudjelovalo preko osam tisuća trkača iz cijelog svijeta. Pobjednik utrke je poznati hrvatski ultra maratonac Robert Radojković, koji je istrčao 65,53 kmilometra, a prva dama utrke je Željka Šaban, koja je istrčala 44,73 kilometara.

Pročitajte još

SELEKTIRANO, POD MASKAMA ILI NA OTVORENOM Kako ove jeseni zadržati dobru formu?

Iva Dedo

Reprezentativka Iva Slonjšak novo pojačanje Raguse

Dulist

Du Motion poziva na sudjelovanje u globalnoj humanitarnoj 5K utrci za Bejrut

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija