Zanimljivosti

Web stranica – Vaša online vizit karta!

Web stranica - Vaša online vizit karta!

U današnje vrijeme izrazito je važno prezentirati se na internetu. Upravo web stranica predstavlja Vašu „vizit kartu“ u svijetu interneta. Što je ona ljepša i atraktivnija – to privlači veću pozornost potencijalnih kupaca i gostiju.

Glavni cilj web stranice je prezentacija vaših usluga i proizvoda na takav način da korisnik nakon svega nekoliko minuta dobije potpuni sliku onoga što nudite. Upravo zato najbitnija stavka svakog web-a je moderan i jasan dizajn prilagođen svim elektroničkim uređajima ali i sam sadržaj na stranici. Pogledamo li samo turizam i sustav poslovanja – vidimo da se većina bookinga i rezervacija ostvaruje upravo putem interneta – i to godinama!

Ukoliko ste vlasnik privatnoga smještaja, a još nemate vlastiti web – jednostavno niste konkurentni! Iako postoje brojni turistički katalozi koji nude usluge oglašavanja, agencije koje uz velike provizije nude usluge pronalaženja potencijalnih turista i gostiju – ništa od navedenoga ne može konkuriati kvalitenoj web stranici. Bitno je samo uložiti truda i nakon određenog vremena više nećete morati koristiti skupe agencijske usluge niti plaćati nikakve oglase!

U ovim kriznim vremenima, kada nam je svaka lipa bitna – po prvi puta u Hrvatskoj – REVOLUCIONARNO, servis: www.hocusvojweb.com ponudio je vlasnicima privatnoga smještaja potpuno BESPLATNE, specijaliziranje i kvalitente internet stranice na 10 jezika koju možete samostalno uređivati i ažurirati! Osim besplatne internet stranice nudi Vam se i besplatna HR domena koje se inače naplaćuje 625kn/godina dana.

Sve što trebate učiniti je ispuniti kratki obrazac i naručiti svoj web. Prilikom popunavanja obrasca birate dizajn, naziv domene… Nakon toga potrebno je poslati mailom, poštom ili faksom rješenje o obavljanju djelatnosti građana u domaćinstvu Županijskog ureda nadležnog za poslove turizma. Upravo na temelju toga rješenja CARNET (Hrvatska krovna organizacija za dodjelu  HR domena)  Vam odobrava potpuno besplatnu HR domenu!

Također svaki naručitelj web-a dobiva pristup edukacijskom centru u kojem je kristalno jasno opisano kako optimizirati Vaše stranice na internetu (SEO), kako kreirati Google Analytics, profesionalne email adrese…

Web stranice su također programirane tako da ih jednim klikom povezujete sa Vašim društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Google+).
Stručna podrška kao i odgovor na bilo koje Vaše pitanje vezano za web su Vam dostupni tokom cijele godine  putem telefona, maila, Skype-a ili chata.

Vaš jedini trošak je Web hosting (stavka koju plaća svaka web stranica na internetu.) Web hosting predstavlja prostor koji Vaša stranica zauzima na internetu. Cijena web hostinga iznosi 500kn/godina dana ali Vam je i on prvu godinu dana GRATIS! Nakon godine dana ako ne budete zadovoljni uslugom – niste dužni nastaviti suradnju i tada ne plaćate ništa!

Nemojte više gubiti vrijeme šaljući potencijalnim gostima opise apartmana i fotografije emailom, usmjerite ih samo na Vašu web stranicu gdje mogu pronaći sve informacije.

Nemojte nikome više plaćati skupa održavanja i izrade web stranica

Preuzmite kontrolu u svoje ruke i budite iznad konkurencije – prvi na internetu!

Spozorirana vijest

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist