Zanimljivosti

“We are watching you, so beware“

Život u Gradu nije nimalo lak. Zimi se osjećate kao „posljednji Mohikanac“, a ljeti su od vas važniji svi, pa čak  i oni stolovi i stolice koji „niču kao gljive poslije kiše“, reći će mnogi stanovnici povijesne jezgre.

 A da stanovnicima povijesne jezgre nije nimalo lako, svjedoči i jedan „inventivni“ natpis koji je postavljen do ulaznih vrata jedne kuće u Karmenu, u ulici Ispod mira, kojeg je uhvatilo vješto oko našeg fotoreportera Zvonimira Pandže.

Naime, stanovnici tog dijela Karmena imaju velikih problema sa strancima, koji očito ne poštuju Grad u koji su došli, pa prilikom odlaska s poznate Donje Buže, svoju nuždu obavljaju upravo u toj ulici, pored vrata na kojem smo pronašli spomenuti natpis.

Kad već o ovakvim „kazinima“ (da se izrazimo na dubrovački), ne brinu ni komunalni redari ni policija, jer Karmen je „jako daleko“ od Straduna, naši domišljati sugrađani su se lijepo sjetili i poručili  nepristojnim strancima „This street is not your toilet. We are watching you, so beware“.

Pročitajte još

‘MOJA PRAVA JUBAVI’ Markosu nagrada publike na festivalu dalmatinske šansone

Dulist

Bajkovita večer za djecu i mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke

Dulist

‘VEČER ASTRONOMIJE’ Dođite na tvrđavu sv. Ivana i imenujte zvijezdu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija