DuList IN

VUK I ‘LOVAČKE PRIČE’ Pogledajte koji se gastro događaj sprema u Konavlima!

VUK I 'LOVAČKE PRIČE' Pogledajte koji se gastro događaj sprema u Konavlima!

Agroturizam Konavle organizira gastro vikende pod nazivom ‘Zimski gusti u Konavlima’ kada će tri konavoska agroturizma u tri uzastopna vikenda u veljači pripremat zimske jelovnike uz prigodne gastro događaje.

U ovoj manifestaciji sudjeluju agroturizam Kameni Dvori, Cadmos village i Seoska kuća Čilipi. Gastro tema ovogodišnjih Zimskih gusta je ‘Lovačke priče’, a ova manifestacija održava se 11. i 12., 18. i 19. i 25. i 26. veljače. Dio ostvarenih prihoda agroturizmi će uplatit u humanitarne svrhe Ligi protiv raka Dubrovnik.

Prvi gastro događaj održat će se u subotu, 11. veljače u 18 sati u agroturizmu Kameni Dvori u Lovornom, a tema je romantična večer ‘U susret Valentinovu’. ‘Konavoska večer craft pive i Rock’n rolla’ održat će se u nedjelju, 19. veljače u 18 sati u Seoskoj kući u Čilipima. Gastro radionica pod nazivom ‘Delicije iz konavoskih dubrava’ održat će se 25. veljače u 18 sati u Cadmos Village-u u Komajima, a gost večeri biti će Jadranka Ničetić.

– Ovo je prvi korak u predstavljanju jedne nove konavoske priče koju smo nazvali ‘Zimski gusti u Konavlima’. Pripremat ćemo tradicijske menije po prigodnim cijenama, a svaki od agroturizama će svaki vikend imati u ponudi i jedan lovački meni, kod svakoga različit – rekao je Ivo Mujo, vlasnik agroturizma Kameni dvori.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist