Natrag
23.2.2019 06:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vrtuljak Klub potpisao ugovor s Menartom!

26.7.2012 @ 12:31 Baldo Marunčić dulist IN
2;2

Podijelite:

Vesela i domišljata ekipa iz dubrovačkog glazbeno-edukativnog projekta Vrtuljak Klub potpisala je diskografski ugovor s izdavačkom kućom Menart.

Kako je za duList kazao član Vrtuljka Oliver Ćosić, između pet izdavača koji su ih htjeli imati pod ugovorom, Menart je ponudio najbolje uvjete. Osim toga, prednost Menarta je i što je povezan s tržištem dječjih igračaka, a Vrtuljak svu svoju energiju posvećuje baš dječjem uzrastu.

To ujedno znači da se kroz idućih mjesec dana može očekivati i izlazak CD-a s dječjim pjesmama, a na kojem su, uz članove skupine, radili i Mara Bratoš (fotografija), Luko Piplica (artwork), Nikša Selmani (ilustracije) te Nikša Kušelj (art director).

Podsjetimo, Vrtuljak je sa svojim nastupima započeo još u prosincu prošle godine. Članovi skupine Oliver Ćosić, Srđan Obad, Toni Butigan i niježni i neizbježni Floki, pas dalmatinac, nastupali su u Općoj bolnici, za razne udruge, ali i po vrtićima i parkovima za mnogobrojnu dubrovačku djecu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana