Aktualno

VRTOVI SUNCA Plaža zjapi prazna, ali na ležaljkama ipak nema mjesta za domaće!

VRTOVI SUNCA Plaža zjapi prazna, ali na ležaljkama ipak nema mjesta za domaće!

U Dubrovačkim vrtovima sunca ni ove godine nisu promijenili svoju politiku kako ležaljke na dijelu plaže koja je pod koncecijom ovog hotela mogu koristiti samo njihovi gosti. I dok je takva politika donekle shvatljiva u trenutku kada je hotel pun gostiju, jedna naša sugrađanka nemalo se iznenadila scenom kojoj je svjedočila ove nedjelje.
-Dok se na plaži hotela u Vrtovima sunca nalazi ravno deset hotelskih gostiju i plaža zjapi gotovo prazna, zaposlenik plaže domaće ljude tjera s ležaljki. Tako je otpravio dvije cure koje su se onda povukle na žale – ističe naša sugrađanka, koja je ogočena ovakvom politikom hotelske kuće. I ona sama je htjela uzeti ležaljku, no rečeno joj je kako su namijenjene samo za goste hotela.
Inače, o ovome smo pisali i prije dvije godine. Tada su nam iz uprave Dubrovačkih vrtova sunca rekli kako je plaža otvorena za sve posjetitelje i da su ležaljke i suncobrani na plaži zapravo besplatni, ali samo za goste njihovog resorta. To isto je i danas istaknuto na plaži, na cjeniku, a ležaljka sa suncobranom naplaćuje se 150 kuna. Ne treba zaboraviti ni kako su neke hotelske kuće na dubrovačkom području ove sezone ležaljke naplaćivale samo 10 kuna.

Pročitajte još

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist