Sport

‘VRIJEME JE ZA POBJEDU’ Split večeras protiv Squarea u Gospinom polju

'VRIJEME JE ZA POBJEDU' Split večeras protiv Squarea u Gospinom polju

Futsal klub Split, najtrofejniji hrvatski futsal klub večeras je protivnik Squareu u Gospinom polju u sklopu devetog kola 1. Hrvatske malonogometne lige.

Splićani su ove sezone priliku dali svojim mladim snagama koje predvode iskusni vratar Žarko Luketin i Josip Suton. Rezultatima se zasada ne mogu pohvaliti s obzirom da su na 10. mjestu u poretku 12 klubova. Istine radi, možda bi taj učinak bio nešto bolji s obzirom da su zbog administrativne pogreške izgubili sve bodove iako su slavili nad Alumnusom 7:1.

U posljednjem kolu Alena Dalponta na klupi je zamijenio Marinko Mavrović, a pod njegovom paskom nadigrali su Osijek 3:1. Uz slavlje nad Osijekom jedino još imaju uspjeh kontra Broda (2:1) te remi protiv Dinama (2:2).

Square je silovito krenuo u prvenstvo, u prvih pet kola upisao je četiri pobjede i remi, no u posljednja tri kola nije upisao niti jedan bod pa je s toga danas vrijeme za pobjedu! Nakon devet odigranih kola Square je na sedmom mjestu s 13 osvojenih bodova, a ukoliko ostvari večeras uspjeh skočiti će na treće mjesto u poretku.

– Split je i ove godine jako kvalitetan i to će se vidjeti do kraja sezone. Imaju jako dobre mlade domaće igrače koji će u skoro vrijeme biti u samom vrhu hrvatskog futsala. Uvjeren sam da će uz Marinka Mavrovića ta ekipa vrlo brzo napredovati ali danas će ipak bodovi ostati u Dubrovniku! – riječi su Duje Reza.

Utakmica protiv FC Split igra se večeras od 19 sati u SD Gospino polje.

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist