DuList PROMOZanimljivosti

VRIJEME JE ZA JESENSKO ČIŠĆENJE ORGANIZMA: TOP 3 proizvoda za detoksikaciju!

VRIJEME JE ZA JESENSKO ČIŠĆENJE ORGANIZMA: TOP 3 proizvoda za detoksikaciju!

Ukoliko se osjećate bezvoljno i bez energije tijelo vam šalje signale kako je vrijeme za neku promjenu! Dobar je početak jesenska detoksikacija. Organizam je potrebno očistiti i pripremiti za zimske dane kada mnogima ‘pada’ imunitet. Čišćenje organizma odličan je način za održavanje zdravlja vašeg tijela. Nakon detoksikacije, vaše tijelo bolje će funkcionirati, potaknut će probavljanje masti, a cirkulacija će se vratiti na izuzetnu razinu! Stoga vam donosimo prijedloge preparata kojim ćete očistiti vaš organizam i pripremiti za nadolazeće hladne dane…

 

1. Ocean 21  

VRIJEME JE ZA JESENSKO ČIŠĆENJE ORGANIZMA: TOP 3 proizvoda za detoksikaciju!Ocean 21 (tzv.eliksir života) sadrži kombinaciju biljaka i minerala potrebnih za uspješnu detoksikaciju i mineralizaciju organizma. Ova riznica elemenata života iz mora i kopna sadrži koncentrate aloje, osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), deseterostruki koncentrat lapachola (Taheebo), ektrakte cikle, mrkve, brusnice, te jedinstveni sastav elemenata u tragovima među kojima i srebro.

Ocean 21 preporuča se za:
– Detoksikaciju:
– Imunitet;
– Anemiju;
– Zatvor;
– Hipotireoza;
– Bakterije, viruse, gljivice;
– Čišćenje od radioaktivnih čestica (kemoterapije).

 

 

2. Liquid Chlorophyll – tekući klorofil

VRIJEME JE ZA JESENSKO ČIŠĆENJE ORGANIZMA: TOP 3 proizvoda za detoksikaciju!Klorofilin smanjuje razinu oksidativnih oštećenja prouzročenih kamikalijama i zračenjem, alkalizira organizam (u ravnotežu dovodi njegov pH), te ga štiti od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta. Izuzetno je koristan kod problema sa Gastritisom i Helicobacter pylori. Tekući klorofil CaliVite International ima visoko alkalni efekt u digestivnom (probavnom) traktu, može biti od pomoći za pacijente koji pate od reumatskog artritisa, pomaže u uklanjanju lošeg tjelesnog mirisa, eliminiranju zadaha iz usta, umiruje bolove u grlu, poboljšava cirkulaciju, umanjuje simptome slabe probave i premorenosti, ima jako antibakterijsko djelovanje, može pomoći u poboljšavanju imuno reakcije i u optimizaciji i održavanju općeg zdravstvenog stanja.
Današnja prehrana bogata mesom, ribom, žitaricama, šećerom, gaziranim pićima, itd. stvara u tijelu previše kiselina kojih se tijelo teško oslobađa. Ove se kisele tvari akumuliraju, uzrokujući kiselost tijela, izvrsnu podlogu za razvoj mnogih bolesti. Klorofilin je i odličan prirodni, unutarnji deodorans, pa se koristi kod neugodnog zadaha ili znoja. Važno je istaknuti da ljudski organizam može asimilirati upravo ovaj oblik klorofilina koji se nalazi o ovom vrhunskom CaliVita proizvodu.
Proizvod se preporuča za:
Detoksikaciju – čišćenje organizma od štetnih tvari;
Premorenost – malaksalost;
Afte – gnojne ranice u ustima;
Gastritis – upalu sluznice želuca;
Kod problema sa čirom;
Lošeg zadaha iz usta.

 

3. Paraprotex

VRIJEME JE ZA JESENSKO ČIŠĆENJE ORGANIZMA: TOP 3 proizvoda za detoksikaciju!Paraprotex (tzv.prirodni antibiotik) je dodatak prehrani širokog spektra, koji osigurava antiparazitsku, antibakterijsku i antifungalnu zaštitu, te inhibira rast nekih virusnih agenasa, a čini ga jedinstvena kombinacija devet biljaka. Biljke u njemu obiluju vitaminima, antioksidansima i mineralnim tvarima koje imaju i snažno imunostimulirajuće djelovanje. Preporučuje se svima kao periodična kura čišćenja organizma ili kao pomagač u borbi protiv infekcija. Primjena Paraprotex-a:
– Ekcemi;
– Sinusi;
– Toksoplazmoza;
– Crohnova bolest;
– Zatvor;
– Kandidijaza;
– Helicobacter pylori;
– E.Coli (Escherichia coli);
– Amebe;
– Detoksikacija.

 

Stresan način života, umor, neispavanost i iscrpljenost ostavljaju posebnog traga na naš organizam. Zato je jesen uz detoksikaciju najbolje vrijeme za podizanje imunološkog sustava, a upravo Rhodiolin (Rhodiola Resea) je prirodno sredstvo u borbi protiv stresa i iscrpljenosti.

VRIJEME JE ZA JESENSKO ČIŠĆENJE ORGANIZMA: TOP 3 proizvoda za detoksikaciju!

Najvažnije djelatne tvari u biljci Rhodiola rosea su rozavin i salidrozid koji putem adaptogenog djelovanja ublažavaju štetne učinke kroničnog stresa. Rhodiola jača i tonizira živčani sustav, jača imunološki sustav te potiče psihičku i tjelesnu izdržljivost.

Primjena Rhodiole rosee:
Neurološki sustav – doprinosi proizvodnji serotonina i dopamina (smanjenje osjećaja boli, depresije…):
Tjelesna sposobnost – povećava tjelesnu izdržljivost, potiče izgradnju mišića i sintezu skladišta energije (ATP, kreatin fosfat), što je od velike važnosti za iscrpljene i kronično umorne osobe, a naročito za srčane bolesnike;
Mentalna sposobnost – prirodno sredstvo za dostizanje vrhunskih umnih sposobnosti;
Emocionalno zdravlje – promjene raspoloženja, depresija, nesanica, seksualno zdravlje;
Zdravlje srca i krvnih žila – pozitivno djeluje kod aritmije, doprinosi regulaciji krvnog tlaka;
Imunološki sustav – štiti imunološki sustav koji je posebno osjetljiv na povećane razine hormona stresa;
Dijabetes, pretilost – bolja regulacija glukoze;
Endokrini sustav – potpora funkcije štitne žlijezde;
Neplodnost – koristi se kod problema neplodnosti u oba spola.

Više o proizvodima za detiksokaciju, podizanje energije i imuniteta možete potražiti ovdje.

 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist