Natrag
23.3.2019 15:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

VRIJEDNOST 14 MILIJUNA KUNA Projekt na dobrobit svih žitelja Županije

18.9.2018 @ 16:59 Dulist Županija

Podijelite:

U Palači Ranjina održao se prvi radni sastanak projekta ‘Promicanje održivog razvoja prirodne baštine doline Neretve’, a partnere i suradnike ovog projekta uvodno je pozdravila zamjenica Žaklina Marević.

– Zahvaljujem svim partnerima – Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, Razvojnoj agenciji Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-i, Turističkoj zajednici Dubrovačko-neretvanske županije, gradovima Pločama i Metkoviću te njihovim turističkim zajednicama, kao i suradnicima na projektu – Hrvatskom planinarskom društvu Grabovica, na ovoj izvrsnoj inicijativi i dobro osmišljenom projektu s jasnim ciljevima. Uvjerena sam kako će se predanim radom i ustrajnošću sav trud isplatiti, a na dobrobit svih žitelja Dubrovačko-neretvanske županije, posebice naših Neretljana – kazala je zamjenica Marević.

Sastanku su nazočili predstavnici svih projektnih partnera i suradnika; u ime nositelja projekta v.d. pročelnika Upravnog odjela za komunalne poslove i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije Miho Baće, ujedno i voditelj projekta, a uvodnu koordinacijsku prezentaciju projekta održao je projektni tim Regionalne razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA.

Sastanak je održan s ciljem početne koordinacije partnerskog konzorcija i planiranja prvih aktivnosti kako bi se ispoštovale sve obveza prema upravljačkom i kontrolnom tijelu projekta – Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

Inače, ovaj projekt je vrijedan 14.048.072,02 kune, a od toga je EU sufinanciranje 10.536.054,01 kune, a cilj projekta je održivo korištenje prirodne baštine doline Neretve s ciljem doprinosa održivom društveno-gospodarskom razvoju na lokalnoj/regionalnoj razini.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana