Natrag
15.2.2019 22:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vrijeđali Dubrovkinju na nacionalnoj osnovi

7.8.2012 @ 15:40 Ana Prohaska Crna kronika

Podijelite:

U povijesnoj jezgri Dubrovnika sinoć se dogodio incident, javljaju naši sugrađani, zbog čega je priveden državljanin Njemačke i njegova djevojka iz Zagreba. Oni su pogrdno vrijeđali jednu našu sugrađanku na nacionalnoj osnovi.

Tu informaciju potvrdili su nam i iz PU dubrovačko – neretvanske. Naime, sinoć oko 2 sata i 20 minuta u Širokoj ulici, državljanin Njemačke vikao je i izvrijeđao jednu našu sugrađanku koja je htjela pomoći njegovoj djevojci, koja je uslijed alkoholiziranosti pala na pod.

Nakon toga naša sugrađanka udaljila se prema Antuninskoj ulici, no državljanin Njemačke krenuo je za njom, nastavljajući vikati. Iz ulice ga je udaljio jedan vlasnik ugostiteljskog objekta.

Potom su Nijemac i njegova djevojka iz Zagreba uhvaćeni, te će zbog kaznenog djela narušavanja javnog reda i mira uz optužni prijedlog biti dovedeni na Prekršajni sud u Dubrovniku.

Nijemcu je izmjereno 1, 33 promila alkohola u krvi, a djevojci 0, 82. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana