Sport

Vrbanović: Želimo pomoći dubrovačkom nogometu

Vrbanović: Želimo pomoći dubrovačkom nogometu

Neke stvari u dubrovačkom nogometu nažalost ne štimaju već duže vrijeme. Postoji želja i volja da se neke stvari promjene, tako su jučer za istim stolom sjedali ljudi koji zastupaju različita mišljenja. Kroničari zbivanja u Dubrovniku znaju kako se stvari odvijaju,

kako puno toga ne valja. Svi su svjesni kako je ovakvo stanje neodrživo – istaknuo je na konferenciji za medije Damir Vrbanović, izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

–  Nadam se kako će dogovor biti postignut u vrlo kratkom vremenu. Najavljujem novu rundu razgovora jer HNS neće odustati od ovoga. Inzistirat ćemo da do dogovora ipak dođe. Mi nismo došli ovdje pomiriti strane već pomoći Županijskom nogometnom savezu – kazao je Vrbanović.

Inače, na konferenciji su predstavljeni zajednički projekti Grada Dubrovnika i Hrvatskog nogometnog saveza, od kojih je gradnonačelnik Andro Vlahušić istaknuo nogometni stadion u Lapadu, za kojeg je rekao kako se kreće sa izradom predmetne dokumentacije pri izradi koje će im pomoći Hrvatski nogometni savez.

– HNS će u okviru svojih mogućnosti pomoći. Ne samo Gradu Dubrovniku već i tamo gdje je najteže, na otocima, te u radu s mlađim uzrastima – dodao je na gradonačelnikove riječi dopredsjednik saveza Ante Vučemilović.

– Pomoći ćemo oko infrastrukture, terena, jer Dubrovnik zaslužuje sportski objekt na kojem se mogu igrati i međunarodne utakmice – zaključio je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

Pročitajte još

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist

BRAVO Franko Torić osvojio naslov prvaka na turniru u parastolnom tenisu

Dulist