Aktualno

VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA Biciklijada seli na Grudu!

Udruga ‘Sigurnost u prometu’ i ove godine organizira zabavno natjecanje za djecu naziva ‘Vratimo djecu na igrališta’. Cilj natjecanja je pružiti djeci sadržaje koji će ih izvući van kuće i računala na druženje i zabavu.

– Cilj nam je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruzenje, a to su igralista! Danas dragi prijatelji, natjecanje ‘Vratimo djecu na igrališta’ je u zadnje tri godine svog postojanja preraslo u tradicionalno natjecanje koje se održava u ovom dijelu Lijepe naše. Štoviše, ukoliko govorimo po odazivu djece i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namjenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj. Nakon Dubrovnika, Nuncijate, Mokosice, Župe dubrovačke, natjecanje se seli u Konavle, odnosno Grudu – poručio je predsjednik udruge Denis Pavela.

Isto će se održati 15. rujna 2018. godine s početkom u 10 sati na vanjskom igralištu OŠ Gruda! Istome će prisustvovati djeca s područja otoka Korčula, doline Neretve, od Stona do Konavala te grada Dubrovnika.

Ono što djecu očekuje kao i dosada je puno glazbe, vršnjačkog druženja, smijeha, hrane, pića i druženje s našim poznatim sportašima. Pobjednici natjecanja uz medalje i nagrade (škola jahanja na Kojan koralu u Popovićima) će dobiti pehar od stakla i kamena. Nagrade i priznanja najboljima će uručiti predstavnici Županije i Općine Konavle.

Za natjecanje se mogu prijaviti sva djeca od I do III razreda osnovnih škola sa područja dubrovačko-neretvanske županije do 10. rujna na mail dpavela@gmail.com ili putem inboxa FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik!

Pročitajte još

STIGAO IZ ITALIJE Muškarac u izolaciji u OB Dubrovnik zbog sumnje na koronavirus

Dulist

ZBOG KORONAVIRUSA Ministarstvo predložilo zabranu posjeta domovima za starije i djecu

Dulist

ALH Nismo osjetili značajnije posljedice koronavirusa, ali su mjere zaštite pojačane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija