Aktualno

VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA Biciklijada seli na Grudu!

VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA Biciklijada seli na Grudu!

Udruga ‘Sigurnost u prometu’ i ove godine organizira zabavno natjecanje za djecu naziva ‘Vratimo djecu na igrališta’. Cilj natjecanja je pružiti djeci sadržaje koji će ih izvući van kuće i računala na druženje i zabavu.

– Cilj nam je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruzenje, a to su igralista! Danas dragi prijatelji, natjecanje ‘Vratimo djecu na igrališta’ je u zadnje tri godine svog postojanja preraslo u tradicionalno natjecanje koje se održava u ovom dijelu Lijepe naše. Štoviše, ukoliko govorimo po odazivu djece i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namjenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj. Nakon Dubrovnika, Nuncijate, Mokosice, Župe dubrovačke, natjecanje se seli u Konavle, odnosno Grudu – poručio je predsjednik udruge Denis Pavela.

Isto će se održati 15. rujna 2018. godine s početkom u 10 sati na vanjskom igralištu OŠ Gruda! Istome će prisustvovati djeca s područja otoka Korčula, doline Neretve, od Stona do Konavala te grada Dubrovnika.

Ono što djecu očekuje kao i dosada je puno glazbe, vršnjačkog druženja, smijeha, hrane, pića i druženje s našim poznatim sportašima. Pobjednici natjecanja uz medalje i nagrade (škola jahanja na Kojan koralu u Popovićima) će dobiti pehar od stakla i kamena. Nagrade i priznanja najboljima će uručiti predstavnici Županije i Općine Konavle.

Za natjecanje se mogu prijaviti sva djeca od I do III razreda osnovnih škola sa područja dubrovačko-neretvanske županije do 10. rujna na mail dpavela@gmail.com ili putem inboxa FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik!

Pročitajte još

Počinje isplata dječjeg doplatka za ožujak

Dulist

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist

[FOTO] SVEČANA DODJELA Ovo su laureati dubrovačkog sporta 2023.!

Dulist