DuList IN

‘VRATIMO DJECI BAJKE’ Convivo dovodi ‘Pepeljugu’ u Kino ‘Sloboda’!

'VRATIMO DJECI BAJKE' Convivo dovodi 'Pepeljugu' u Kino 'Sloboda'!

Plesna udruga Convivo poziva na plesnu predstavu ‘Pepeljuga’ koja će svoju premijernu izvedbu imati 21. svibnja u 19 sati u Kinu ‘Sloboda’, a reprize 22. i 23. svibnja.

Convivo na premijeru poziva i poklanja karte djeci iz Doma maslina, Udruzi za Down sindrom i Poseban prijatelj, a karte za preostale izvedbe možete rezervirati direktno preko Conviva.

Predstava je dio projekta ‘Vratimo djeci bajke’ koji je nastao zbog sve rastućeg broja nasilnih, negativnih i depresivnih crtanih filmova i sadržaja za djecu koji imaju negativan utjecaj na razvoj i ponašanje djece. Ovim projektom, pa i samom predstavom djeci se vraćaju vjera u ljubav, dobrotu, prijateljstvo, hrabrost, majčinu zaštitu ali i jačinu oprosta. Pepeljuga nije samo predstava za djecu, nego i odrasle koje služi kao podsjetnik svima nama na temeljne vrijednosti i prioritete koji nekad ostanu u sjeni današnje turbulentne okoline.

‘Pepeljuga’ je prva plesna predstava ovog tipa nastala u produkciji i izvedbi dubrovačkih plesača, a u njoj plešu/glume Nikolina Jović, Lorenco Ferk, Betina Bošnjak, Loreta Ferk, Marija Roko, Belinda Marić, te Naida Husejnović. Veliku ulogu i to u obradi muzike odigrao je Žarko Dragojević iz Audiovizualnog centra Dubrovnik, ali i kreiranju plakata.

Convivo se posebno zahvaljuje Kinematografima Dubrovnik na ustupljenom prostoru i velikoj tehničkoj pomoći, te Gradu Dubrovniku i Valamar hotelima na podršci projekta.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist