Sport

Vratar Vukojević prvo ime utakmice

Vratar Vukojević prvo ime utakmice

Najmlađi Jugaši plasirali su se u polufinale 2. Međunarodnog turnira TOMO Udovičić pobijedivši 6:1 momčad nizozemskog Taleent centra.

U usporedno igranoj četvrtfinalnoj utakmici Cattaro je pobijedio Jadrana HN 3:2. U drugom polufinalnom paru sastat će se Partizan iz Beograda i Cattaro iz Kotora. Ponovno smo gledali vrlo dobro izdanje malih Jugaša. Prvu četvrtinu otvorio je s dva pogotka kapetan Mavro Farčić, a potom je prvo ime utakmice bio vratar Juga Antonio Vukojević kojem smo izbrojali desetak vrhunskih obrana. 

Spomenimo i kako je Ivo Brailo postigao dva pogotka, te kako su po jedan gol dali Filip Kržić i Lindo Koboević. 

– Sve za sada ide svojim tijekom. Organizacija se obavlja rutinski, a što se naše momčadi tiče ne bi trebalo biti euforičan. Očekivali smo plasman u polufinale i ovi su mladići vrlo dobro odigrali dosadašnji dio turnira. Nema pritiska – kazao nam je koordinator trenera za mlađe uzraste Dean Kontić, ujedno i prvi čovjek organizacije turnira.

Momčad Juga svoju polufinalnu utakmicu igra u nedjelju u 11,30 sati protiv Marseilla, koji je pobijedio njemački Potsdam 8:1.
Druge dvije četvrtfinalne utakmice bile su neizvjesne do samoga kraja. Najprije je Cattaro pobijedio Jadrana iz Hreceg Novog 3:2, da bi Partizan s 4:3, golom u zadnjim trenucima susreta pobijedio odličnu momčad Vouliagmenia. 

Što se turnir bliži kraju, to su utakmice sve neizvjesnije. Istinski ljubitelji vaterpola u nedjelju će zaista uživati.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist