Sport

VRAĆA LI SE MEDO? Joković iz Juga ‘seli’ u Olympiakos

VRAĆA LI SE MEDO? Joković iz Juga 'seli' u Olympiakos

Maro Joković iz VK Jug CO prelazi u grčki Olympiakos, pohvalili su se iz ovog kluba na svojim službenim stranicama. Kako ističu, ugovor su potpisali proteklog utorka te će tako bivše Jugovo krilo od sada igrati pod crveno-bijelom kapicom.

-Ponosan sam što sam postao dijelom Olympiakosove obitelji. Već sam osjetio toplu dobrodošlicu članova kluba i dat ću sve od sebe kako bih pomogao klubu da ostane na putu dobre igre i rezultata. Želim nam svima dobru sezonu na grčkom prvenstvu i Ligi prvaka – istaknuo je Joković na Olympiakosovoj stranici.

Inače, prethodno ovoj objavi, proteklog ponedjeljka Olympiakos je zahvalio svojim dosadašnjim igračima, bivšim Jugašima Andru Bušlji i Paulu Obradoviću.

-Olympiakos se oprašta od dvojice velikih igrača i želio im puno uspjeha u daljnjoj karijeri. Oba su igrača pridonijela našem europskom uspjehu, a posebno pobjedom u Ligi prvaka u Genovi. S oba igrača postigli smo mnoge uspjehe. Nosili su crveno-bijelu kapicu s ponosom, pomogli klubu i povezali se s njime. Andro i Paulo, hvala vam na svemu što ste dali Olympiakosu – poručili su iz ovog grčkog kluba.

Svakako, ovo je zanimljiv niz transfera pa nam se ostaje zapitati, vraća li se možda ‘Medo’ ponovno u VK Jug CO.

Izvor/Foto: Olympiacos

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist