Crna kronika

VOZILO SLETJELO S CESTE Policajci spašavali četiri starije osobe

VOZILO SLETJELO S CESTE Policajci spašavali četiri starije osobe

Policijski službenici Policijske postaje Metković sudjelovali u akciji spašavanja četiri starije osobe. Naime, jučer, 17. siječnja, nešto iza 13 sati Policijska postaja Metković zaprimila je dojavu o slijetanju osobnog vozila s državne ceste D-8 na predjelu Marinuša u gradu Ploče. Po dojavi, vozilo je sletjelo prema kanalu s vodom, a iz vozila se čulo zapomaganje.

Odmah nakon zaprimljene dojave, policijski službenici su zajedno s djelatnicima Javne vatrogasne postrojbe Metković i djelatnikom Dubrovnik cesta obišli šire mjesto događaja te su na udaljenosti oko 500 metara, u polju, preciznije uz zemljani poljski put na predjelu zvanom Peline, uočili vozilo koji je visio nad odvodnim kanalom, a u kojem se nalazilo više starijih osoba. Obzirom da je izvlačenjem osoba prijetila opasnost da se vozilo prevrne na krov i upadne u kanal s vodom, vozilo se sajlom prikačilo za vatrogasno vozilo i na taj način osiguralo od možebitnog prevrtanja nakon čega se pristupilo izvlačenju osoba iz vozila.

Sve četiri osobe izvučene su neozlijeđene, a radi se o troje hrvatskih državljana u dobi od 88, 85 i 68 godina te jednom državljaninu BiH u dobi od 84 godine. Na mjesto događaja su, osim spomenutih došli i djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije i djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Ploče.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist