Crna kronika

Vozilo izletjelo s magistrale u Rožatu

Vozilo izletjelo s magistrale u Rožatu

U petak nešto iza ponoći u Rožatu je došlo do prometne nesreće u kojoj prema izjavama očevidaca ima teže ozlijeđenih osoba, a dva su vozila oštećena. Vozilo se kretalo iz smjera Mokošice prema Gradu, te je najvjerojatnije zbog brzine došlo do izletanja s ceste.

Automobil je, kako su nam ispričali očevici, preletio zidić uz sam rub ceste i završio ispod magistrale u vrtu obiteljske kuće. Pritom je oštetio i automobil koji je bio parkiran uz cestu.
 
Policijska uprava Dubrovačko – neretvanska je jutros izvijestila kako je u prometnoj nesreći jedna osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.
– Nesreća se dogodila kada je 28-godišnjak upravljajući osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se nerazvrstanom cestom kroz mjesto Rožat, izgubio kontrolu  nad vozilom i sletio van kolnika, kojom prilikom je udario u parkirano osobno vozilo sisačkih registracijskih oznaka, a potom sletio u vrt. U prometnoj nesreći, 28-godišnji vozač teže je ozlijeđen, dok je 27-godišnji putnik iz istog vozila, lakše ozlijeđen. Ozlijeđeni su zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici – priopćili su iz PU DNŽ
 

 

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist