Zanimljivosti

Vozači oprez, djeca su u prometu!

Četvrtu godinu za redom Jadransko osiguranje organizira akciju – Vozači oprez, djeca su u prometu!

Jadransko osiguranje d.d. je prvu godinu počelo akciju kao mali pilot projekt u Zagrebu i s vremenom se širio na ostale Podružnice i gradove.
Tako je došao red i na naš Grad.

Jadransko Osiguranje d.d. i Policijska uprava dubrovačko-neretvanska krenuli su u obilazak osnovnih škola na području Grada Dubrovnika.
Petstotinjak djece, učenika prvih razreda sudjelovalo je u akciji i s oduševljenjem slušalo policijskog službenika kako im objašnjava znakove i ponašanje u samom prometu.

S druge strane, predstavnici Jadranskog Osiguranja d.d. djeci su skrenuli pozornost kako prelaziti cestu i ponovili gradivo kojeg su naučili od službenog policajca.

Kao sponzor same akcije Jadransko osiguranje djeci je podijelilo prigodne poklone i slatkiše, a nakon predavanja i same predstave Crvenkapica u Prometu svi skupa su se uputili u dvorišta škola, gdje ih je dočekalo iznenađenje – službeni policijski pas koji im je pokazao svoje vještine, policijska vozila koja su mogli razgledati i policijski službenici s kojima su se razgovarali i postavljali svoja znatiželjna pitanja.

– Tijekom mjeseca listopada koliko je trajala naša mala akcija podsjetili smo OŠ Montovjerna, OŠ Lapad, OŠ Marina Držića i OŠ Mokošica i tom prigodom prikupili brojne crteže od kojih će najbolji biti nagrađeni prigodnim poklonima. Svoje radove djeca će zajedno sa svojim najmilijima moći pogledati na prigodnoj izložbi u prostorijama Jadranskog Osiguranja d.d. Podružnice Dubrovnik. Ovom prigodom se želimo zahvaliti i radiju Soundset Ragusa koji je bio uz nas tijekom trajanja cijele akcije – naveli su iz Jadranskog osiguranja.

Jadransko osiguranje d.d.,
Podružnica Dubrovnik
Iva Vojnovića 116
020 311 741
www.jadransko.hr
0800 06 06

 

http://youtu.be/_-pU3ufGu_4

Pročitajte još

POSVETIO SE VRTU I RUŽIČNJAKU Don Robert Ćibarić sport zamijenio poljoprivredom

Dulist

Putin od Hrvatske traži povrat vrijednih slika, evo što su mu poručili iz Ministarstva kulture

Dulist

Obožavatelji ‘Igre prijestolja’ bijesni, peticijom traže ponovno snimanje zadnjih epizoda

Dulist