Natrag
20.3.2019 06:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vozači oprez, djeca su u prometu!

25.10.2011 @ 9:23 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
8;8

Podijelite:

Četvrtu godinu za redom Jadransko osiguranje organizira akciju – Vozači oprez, djeca su u prometu!

Jadransko osiguranje d.d. je prvu godinu počelo akciju kao mali pilot projekt u Zagrebu i s vremenom se širio na ostale Podružnice i gradove.
Tako je došao red i na naš Grad.

Jadransko Osiguranje d.d. i Policijska uprava dubrovačko-neretvanska krenuli su u obilazak osnovnih škola na području Grada Dubrovnika.
Petstotinjak djece, učenika prvih razreda sudjelovalo je u akciji i s oduševljenjem slušalo policijskog službenika kako im objašnjava znakove i ponašanje u samom prometu.

S druge strane, predstavnici Jadranskog Osiguranja d.d. djeci su skrenuli pozornost kako prelaziti cestu i ponovili gradivo kojeg su naučili od službenog policajca.

Kao sponzor same akcije Jadransko osiguranje djeci je podijelilo prigodne poklone i slatkiše, a nakon predavanja i same predstave Crvenkapica u Prometu svi skupa su se uputili u dvorišta škola, gdje ih je dočekalo iznenađenje – službeni policijski pas koji im je pokazao svoje vještine, policijska vozila koja su mogli razgledati i policijski službenici s kojima su se razgovarali i postavljali svoja znatiželjna pitanja.

– Tijekom mjeseca listopada koliko je trajala naša mala akcija podsjetili smo OŠ Montovjerna, OŠ Lapad, OŠ Marina Držića i OŠ Mokošica i tom prigodom prikupili brojne crteže od kojih će najbolji biti nagrađeni prigodnim poklonima. Svoje radove djeca će zajedno sa svojim najmilijima moći pogledati na prigodnoj izložbi u prostorijama Jadranskog Osiguranja d.d. Podružnice Dubrovnik. Ovom prigodom se želimo zahvaliti i radiju Soundset Ragusa koji je bio uz nas tijekom trajanja cijele akcije – naveli su iz Jadranskog osiguranja.

Jadransko osiguranje d.d.,
Podružnica Dubrovnik
Iva Vojnovića 116
020 311 741
www.jadransko.hr
0800 06 06

 

http://youtu.be/_-pU3ufGu_4

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana