Natrag
20.4.2018 12:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Volpi napustio Pro Recco!

15.7.2012 @ 4:09 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Počasni predsjednik talijanskog i europskog prvaka Pro Recca, Gabriel Volpi i njegovi sinovi Matteo i Simone objavili su kako odstupaju s pozicija u upravi talijanskog velikana.

U izjavi objavljenoj na stranicama kluba, obitelj Volpi objasnila je kako je ‘bolna odluka’ donesena zbog razočarenja i neslaganja s talijanskim vaterpolskim savezom, kao i europskom krovnom organizacijom LEN.

Talijanski biznismen Pro Recco je preuzeo u sezoni 2004./2005. i odmah počeo ostvarivati uspijehe ulažući velik novac u klub, gradeći momčad prepunu zvijezda koja je osvojila nekoliko talijanskih prvenstava, kupova i europskih naslova.

Naravno, u novim okolnostima u Pro Reccu će se sigurno zapitati: “Što sad?”, budući da je klub najpoznatiji po jednom od najvećih proračuna u svijetu vaterpola, a glavni ulagač je odustao od projekta.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana