Natrag
23.4.2019 18:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Volite li zdravu hranu? Dođite na sajam!

7.10.2013 @ 16:07 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Udrugom Fraktal iz Zagreba od 8. do12. listopada na Pilama organiziraju Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda kontinentalne Hrvatske.

Radno vrijeme sajma je svaki dan od devet ujutro do 22 sata. Na ovom sajmu predstavit će se petnaest izlagača s autohtonim proizvodima kontinentalne Hrvatske među kojima su različiti  sirevi, suhomesnati proizvodi, biljne mješavine, likeri…U srijedu 9. listopada Udruga Fraktal i Hrvatski gajdaški orkestar pripremili su za djecu doma Maslina u 9 sati radionicu, odnosno predavanje o tradicijskim glazbalima (gajde, diple, dvojnice), nakon čega će korisnicima biti uručeni prigodni poklon – proizvodi koje daruje udruga Fraktal. Svečanost uručivanja poklona bit će u 10 sati.

Tijekom trajanja sajma na Pilama će biti organizirani i prigodni programi, te će u utorak 8. listopada u 17 sati nastupiti Hrvatski gajdaški orkestar, u srijedu u 17 sati  KUD Marko Marojica iz Župe dubrovačke, a u subotu 12. listopada u 10 sati Klapa Maestral , a u 11 sati klapa Mareta.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana