Zanimljivosti

Volite li zdravu hranu? Dođite na sajam!

Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Udrugom Fraktal iz Zagreba od 8. do12. listopada na Pilama organiziraju Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda kontinentalne Hrvatske.

Radno vrijeme sajma je svaki dan od devet ujutro do 22 sata. Na ovom sajmu predstavit će se petnaest izlagača s autohtonim proizvodima kontinentalne Hrvatske među kojima su različiti  sirevi, suhomesnati proizvodi, biljne mješavine, likeri…U srijedu 9. listopada Udruga Fraktal i Hrvatski gajdaški orkestar pripremili su za djecu doma Maslina u 9 sati radionicu, odnosno predavanje o tradicijskim glazbalima (gajde, diple, dvojnice), nakon čega će korisnicima biti uručeni prigodni poklon – proizvodi koje daruje udruga Fraktal. Svečanost uručivanja poklona bit će u 10 sati.

Tijekom trajanja sajma na Pilama će biti organizirani i prigodni programi, te će u utorak 8. listopada u 17 sati nastupiti Hrvatski gajdaški orkestar, u srijedu u 17 sati  KUD Marko Marojica iz Župe dubrovačke, a u subotu 12. listopada u 10 sati Klapa Maestral , a u 11 sati klapa Mareta.
 

Pročitajte još

Upoznajte bogatu povijest Stona kroz kazališne predstave

Dulist

SLAVIMO KOROSANTE Blagdan Tijelova u dubrovačkoj prvostolnici

Dulist

PROJEKT ‘WebPoSt’ Dubrovački studenti nagradili web majstore

Dulist