DuList IN

VOLITE DOBRU GLAZBU? Dijelimo ulaznice za Drugi način na Orsuli!

VOLITE DOBRU GLAZBU? Dijelimo ulaznice za Drugi način na Orsuli!

Nakon dugo vremena, u Dubrovnik se vraća legendarni zagrebački bend Drugi način. Nastupit će u Parku Orsula ovaj petak, 7. kolovoza, s početkom u 21 sat.

Tim povodom, DuList dijeli dvije ulaznice najbržem od vas, dragi čitatelji! Pošaljite na ime, prezime i kontakt na infovdulist.hr i možda baš vi osvojite ulaznice za ovaj sjajan nastup.

Nenadmašni hitovi benda koji je ime dobio po Lorcinoj pjesmi, poput ‘Lile su kiše’, ‘Prođe ovaj dan’, ‘Piši mi’, ‘Stari grad’, prizivaju u sjećanje lijepe vremena glazbene scene. Osnovani su 1974. godine, a godinu dana nakon objavljuju prvi, istoimeni album, na kojem su se rodili prvi hitovi koji se i dan danas vrte po radijskim stanicama, u automobilima, klubovima…

Drugi način je 2000. godine imao zapažen nastup u zagrebačkom Domu sportova, kao predgrupa svom uzoru, slavnoj skupini Jethro Tull s kojima dijele i efektno korištenje frule u pjesmama. 2009. godine obilježili su 35 godina osnutka.

Ulaznice za koncert Drugog načina po cijeni od 75 kuna mogu nabaviti u kiosku na vidikovcu, svaki dan od 0 do 22 sata ili pri dolasku na koncert. Članske ulaznice su 60 kuna. Nakon koncerta bit će osiguran besplatan autobusni prijevoz do grada.

Više informacija o samom koncertu možete saznati na:

https://www.facebook.com/events/937200016359868/

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist