Natrag
21.3.2019 23:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

VOLIŠ LI FILM? Prijavi se na sedmo izdanje DUffa!

10.5.2018 @ 20:13 Dulist dulist IN

Podijelite:

DUff – Dubrovački međunarodni filmski festival koji okuplja djecu i mlade iz mediteranskih zemalja službeno je otvorio prijave za svoje sedmo izdanje koje će se održati od 18.- 21. listopada ove godine.

Sredinom listopada u Dubrovniku se zadnjih šest godina susreću djeca iz različitih zemalja, sredina, drukčijeg socijalnog statusa i načina života, koji kroz film – najjači medij progovaraju o okruženju u kojem žive, svojim problemima , ali i lijepim stvarima koje ih nadahnjuju – za vrijeme trajanja Duffa na Stradunu se mogu vidjeti sva lica Mediterana.

Natjecanje se odvija u dvije dobne skupine / do 15 godina i 16 do 20 godina /, a nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog i slobodnog žanra, uz apsolutni Grand prix festivala i dvije nagrade publike – za najbolji film uopće i najbolji animirani film prema izboru djece.

Pored natjecateljskog programa, organizatori Duff-a Kinematografi Dubrovnik, Udruga Luža i Ljetna škola filma Šipan i ove će se godine pobrinuti za bogat popratni program. Na Duff-u se tijekom cijelog festivlskog tjedna može uživati u popratnim projekcijama odabranih naslova, sudjelovati na nekoj od brojnih filmskih radionica, zajedničkim izletima i aktivnostima , ali i upoznati bogatu kulturnu baštinu ovog grada.

Uvjeti sudjelovanja dostupni su ovdjeRok za prijavu radova je 15. srpnja, i to putem online prijavnice.

– Ukoliko imate do 20 godina i bavite se filmom, videom, ili ste član filmske družine, ne razmišljajte – pridružite nam se i vi ove godine u Dubrovniku i provedite nezaboravna četiri dana s nama – poručuju organizatori.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana